Bor power yağ katkısı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bor power yağ katkısı ne işe yarar?
  2. Araba yağ katkısı ne işe yarar?
  3. Würth duman önleyici ne işe yarar?
  4. LPG katkı maddesi nasıl kullanılır?
  5. Nano green ne demek?
  6. Würth yağ katkısı ne işe yarar?
  7. Motor yağ kaçağı önleyici nasıl kullanılır?
  8. Würth motor yağ katkısı ne işe yarar?
  9. Motto LPG katkısı nasıl kullanılır?

Bor power yağ katkısı ne işe yarar?

Motordaki aşınmaları azaltır ve motor parçalarının ömrünü arttırır. - Yağ sıcaklığını düşürerek yağ eksiltmeleri azaltır. Turbolu araçların en büyük problemi olan turbo milinin ısınmasını ve aşınmasını azaltarak turbonun ömrünü uzatır. - Eksoz emisyonlarını Azaltarak çevre kirliliğini azaltır.

Araba yağ katkısı ne işe yarar?

Motorun üzerinde bulunan düzeneklerin uzun süre yağlı kalmasına ve pürüzsüz çalışmasına yardımcı olur. Kış aylarında motorun çabuk ısınmasını sağlayarak yıpranmayı geciktirir. Aynı zamanda soğuk havadan kaynaklı motor arızalarını da önler.

Würth duman önleyici ne işe yarar?

Binlerce ürün çeşidini bir arada bulunduran ve müşterilerinin beğenisine sunan Würth'ün yeni ürünü Duman Önleyici, benzinli ve dizel motorların duman atmasını engelliyor. Ürün, motor yağı viskozitesinde istikrar sağlayarak viskozite değerinde meydana gelen düşüşü dengeliyor ve yağ tüketimini azaltıyor.

LPG katkı maddesi nasıl kullanılır?

Bir şişe Brio LPG Katkısını yakıt almadan önce istop haldeki aracın yakıt deposuna dökünüz. Bir şişe katkı 40 – 60 litre yakıt için yeterlidir. Normal kullanımlar için 2000 km'de bir, spor kullanımlar için ise her depo dolumunda kullanılması önerilir. Enjektör veya karbüratör ile tüm LPG'li motorlar için uygundur.

Nano green ne demek?

BORPOWER NANO GREEN yeni nesil bir fiziksel yağlayıcıdır. Fiziksel yağlayıcılar teknolojide sıvı yağlayıcıların etkili olmadığı ortamlarda kullanılmaktadır. Nano yapılı BOR kristalleri, iki sürtünen metal arasında sıvı yağlayıcı azalsa ve tükense bile mükemmel şekilde yağlama görevini görmeye devam eder.

Würth yağ katkısı ne işe yarar?

Tüm dizel ve benzinli motorlarda koruma sağlar. Supap yanmalarına karşı koruma sağlar. Motorun ömrünü uzatır. Bioyakıt kullanımında yağ incelmesi gibi durumlar için uygundur.

Motor yağ kaçağı önleyici nasıl kullanılır?

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli
  1. Motorunuzu 10 dk. rölantide çalıştırarak motor yağınızın ısınmasını sağlayınız.
  2. Motoru durdurunuz ve iyice çalkaladığınız kutuyu motor yağ kapağından dökünüz.
  3. Sonra motoru rölantide 10 dk. çalıştırınız.
  4. Tam etkisini 6 km sonra gösterir.
Daha fazla öğe...

Würth motor yağ katkısı ne işe yarar?

Tüm dizel ve benzinli motorlarda koruma sağlar. Supap yanmalarına karşı koruma sağlar. Motorun ömrünü uzatır. Bioyakıt kullanımında yağ incelmesi gibi durumlar için uygundur.

Motto LPG katkısı nasıl kullanılır?

Paslanmaya (korozyon) karşı koruma sağlar. KULLANIM ŞEKLİ : Yakıt almadan önce kullanılmalıdır. 1/4 (çeyrek) depo ve altındaki miktarlarda uygulanması tavsiye edilir, aksi halde kutu içerisinde ürün kalabilir. • Özel yapılmış aparatı ile araca konulmalıdır. 1: Aparatın ucu, Lpg dolum ağzına sıkıca vidalanır.