AnadoluJet koltuk seçimi paralı mı?

İçindekiler:

  1. AnadoluJet koltuk seçimi paralı mı?
  2. AnadoluJet hangi uçakları kullanıyor?
  3. AnadoluJet ekstra koltuk ne demek?
  4. Anadolu Jet online check-in ucretli mi?
  5. THY de koltuk seçimi ücretli mi?
  6. AnadoluJet uçakları kaç model?
  7. AnadoluJet fazla bagaj ücreti ne kadar?
  8. AnadoluJet koltuk seçimi ne kadar?
  9. Uçakta cam kenarı hangi harf THY?
  10. Anadolu Jet check-in ne zaman başlar?
  11. THY koltuk ücreti nedir?
  12. AnadoluJet yemek var mı?

AnadoluJet koltuk seçimi paralı mı?

Koltuk Seçimi olanağı, yolcuya otomatik atanan koltuğu tercih etmemesi durumunda ücretli şekilde yapılabilir. Yolcu, koltuk seçimini uçuşa 6 saat kalana kadar yapabilir.

AnadoluJet hangi uçakları kullanıyor?

AnadoluJet, Ankara Esenboğa Uluslararası Havalimanı (ESB) ve İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (SAW)'ndaki aktarım merkezlerinden faaliyetlerini sürdürmektedir. 32 uçaklık filosu, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737-900ER ve Embraer E-190 model uçaklar içermektedir.

AnadoluJet ekstra koltuk ne demek?

AnadoluJet olarak ek hizmetlerimize “ekstra koltuk” avantajını da ekledik, rahat yolculuk deneyimini sizler için güçlendirdik! Yolculuğunuz esnasında daha konforlu bir seyahat deneyimi yaşamak için veya kişisel sağlık nedenleriniz bunu gerektirdiğinde, mevcut koltuğunuzun sağ veya solundaki koltuğu satın alabilirsiniz.

Anadolu Jet online check-in ucretli mi?

Yolcu otomatik atanan koltukta uçmak isterse ücretsiz şekilde check-in işlemini tamamlar. Otomatik atanan koltukta değil de kendi seçim yaptığı koltukta uçmak isterse, koltuk ücretini ödeyerek check-in işlemini tamamlar.

THY de koltuk seçimi ücretli mi?

Türk Hava Yolları tüm iç hat ve dış hat uçuşlarında Business Class kabin koltuk seçimi check-in süresi bitene kadar ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Ücretli koltuk seçimi uygulamasından sadece biletli yolcular faydalanabilir. Ücretsiz koltuk seçimi rezervasyon halindeki uçuşlar için de yapılabilir.

AnadoluJet uçakları kaç model?

AnadoluJet
AnadoluJet'in THY bünyesindeki logosu
IATA ICAO Çağrı Kodu TK THY ANADOLUJET
Sık uçuş programıMiles&Smiles
Uçak filosu32
Uçuş noktaları45
8 satır daha

AnadoluJet fazla bagaj ücreti ne kadar?

Anadolu Jet Uçuşlarında Ek Bagaj Ücretleri AnadoluJet'te ilave bagaj ücretleri tek yön uçuşlarda kg başına 10 TL, aktarmalı uçuşlarda kg başına 15 TL olarak belirlenmiştir.

AnadoluJet koltuk seçimi ne kadar?

AnadoluJet, seyahatinizi daha konforlu bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için yeni koltuk seçimi kampanyasını sizlerle buluşturuyor! AnadoluJet'in yurt içi uçuşlarındaki tüm koltuk seçimlerinizi yalnızca 10 TL sabit ücretle yapabilirsiniz.

Uçakta cam kenarı hangi harf THY?

Özellikle uçağa ilk binecek olup, cam kenarından gökyüzünü izlemek isteyenlerin en çok merak ettiği bu sorunun cevabı A ve F harfleridir.

Anadolu Jet check-in ne zaman başlar?

Web sitemiz üzerinden aldığınız biletinizin check-in işlemlerini yine web sitemiz üzerinden veya mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Check-in uçuşunuza 24 saat kala başlayıp, 60 dakika kala sona ermektedir.

THY koltuk ücreti nedir?

İç hat uçuşlarında standart koltuk ücreti 35 TL, dış hatlarda ise 9-39 dolar arası olacak. Diz mesafesi geniş koltuklarda iç hat seferlerinde 50 TL, dış hatlarda ise dolar arasında değişecek.

AnadoluJet yemek var mı?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.