TV+ üyelik iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TV+ üyelik iptali nasıl yapılır?
  2. Turkcell abonelikler nasıl iptal edilir?
  3. Turkcell TV NET paketi nasıl iptal edilir?
  4. TV+ taahhütlü mü?
  5. Superonline aboneliği nasıl iptal edilir?
  6. Süper maç paketi nasıl iptal edilir?
  7. Fizy Premium kodu nereye yazılır?

TV+ üyelik iptali nasıl yapılır?

Turkcell “Faturama Yansıt” Ödeme Seçeneği İle Alınan Paketlerin İptalleri için:
  1. Temel TV+ 1 GB Paketi'ni iptal etmek için IPTAL TEMELTV1GB yazıp 2200'a kısa mesaj gönderebilir,
  2. Premium TV+ 1 GB Paketi'ni iptal etmek için IPTAL PREMIUMTV1GB yazıp 2200'a kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Turkcell abonelikler nasıl iptal edilir?

İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz. Ayrıca BASKONUS ABONE IPTA L yazarak 2222'ye mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell TV NET paketi nasıl iptal edilir?

Nasıl iptal ederim? Nasıl iptal ederim? +Net Paketi'ni iptal etmek için IPTAL NET, +Cep Paketi'ni iptal etmek için IPTAL CEP yazıp 2200'ye gönderebilirsiniz.

TV+ taahhütlü mü?

Temel TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 9.99 TL. Premium TV+ Paketi (Özel 1 GB internetle beraber): Aylık 14.99 TL. Yıllık Giriş TV+ Paketi (Özel 5 GB internetle beraber): Aylık 9.90 TL (12 ay taahhütlüdür) Yıllık Premium TV+ Paketi (Özel 10 GB internetle beraber): Aylık 12.90 TL (12 ay taahhütlüdür)

Superonline aboneliği nasıl iptal edilir?

İptal işlemi için 08 Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak iptal talebi iletilmelidir. Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri tarafından talep alınarak, müşterilerimiz en yakınında bulunan Kurumsal Çözüm Merkezleri'mize gerekli evraklarını iletmesi için yönlendirilirler.

Süper maç paketi nasıl iptal edilir?

Süper Maç Paketi: Üyelik için SUPERMAC > 3778, iptal için iptal SUPERMAC > 3778'e gönderebilirsiniz! Günlük maç programı ve IDDAA analizlerini takip edebilirsiniz. İptal etmek için IPTAL SUPERMAC yazıp 3778'e sms gönderebilirsiniz. Maçlar Nerede: MAC yazıp 2222'ye göndererek.

Fizy Premium kodu nereye yazılır?

Size özel gelen 9 haneli üyelik kodunu https://fizy.com/ adresinden 'Hediye Kodu Aktive Et' kısmından üyeliği başlatmak istediğiniz telefonun numarasını ve kodu girerek Premium üyeliğinizi başlatabilirsiniz.