Cohiba puro ne?

İçindekiler:

  1. Cohiba puro ne?
  2. Cohiba Behike nedir?
  3. Cohiba nerenin malı?
  4. Küba purosu ne kadar?
  5. Puro hangi ülke?

Cohiba puro ne?

Küba purolarının büyük bir kısmı 19. yüzyıldan, dolayısıyla İspanya sömürgesi döneminden kalmadır. Cohiba ise Küba üretimidir. 1966 yılında üretimine başlanmasına rağmen marka olarak tescili 1969 yılında almıştır. 1982 yılında İspanya'da düzenlenen Dünya Kupası sebebiyle her yerde pazarlanmaya başlandı.

Cohiba Behike nedir?

Cohiba Behike 56, en iyi Volado, Seco ve Ligero yapraklarının yanı sıra nadir Medio Tiempo yapraklarından (güneşte yetiştirilen tütün bitkisinin üst yaprakları) sarılır. Orijinal Behike, şimdiye kadarki en büyük Küba purolarından biri olarak folklorda yer alıyor ve yeni varyasyon aynı yolu izliyor.

Cohiba nerenin malı?

Küba purosu denince akla gelen ilk markalardan biri olan Cohiba'nın ilginç bir hikayesi var. fidel castro gelmeden önce cohiba, küba'da tütün uzmanları tarafından üretilen en iyi purolardan biridir.

Küba purosu ne kadar?

Bunun da en kalitesinin yapıldığı Küba toprakları da bunun değerini bildiği için fiyatlandırma konusunda hiç de acımıyor açıkçası. Puro fiyatları (25'lik kutular için konuşuyoruz) 60-70 Euro'lardan başlayıp, 1000 Euro'ya kadar çıkabiliyor. İnanılmaz bir kategorizasyon barındırıyor içinde.

Puro hangi ülke?

Puro tütünü Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Honduras, Kamerun, Küba, Meksika ve Nikaragua gibi ülkelerde oldukça yüksek miktarlarda üretilmektedir.