THY bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. THY bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?
  2. Uçak bileti değiştirilebilir mi?
  3. SunExpress bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?
  4. Uçak bileti kaç saat önceden ertelenir?

THY bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?

THY bilet değiştirme; daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçak biletlerinizi 0850 840 23 69 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizden kolayca değiştirebilirsiniz.

Uçak bileti değiştirilebilir mi?

Promosyon biletlerde ise bu tür bir durum söz konusu değildir ve değişiklik ya da iade hakkınız bulunmamaktadır. ... Promosyon biletler satın alındıktan sonra üzerinden herhangi bir işlem yapılamıyor ve hak talebinde bulunamıyorsunuz.

SunExpress bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?

SunExpress Havayolları'ndan daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğini (0850) 303 07 87 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimiz aracılığı ile kolayca değiştirebilirsiniz. İnsanlık tarihi boyunca, bir yerden başka bir yere ulaşım ihtiyacı hep olmuştur.

Uçak bileti kaç saat önceden ertelenir?

Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.