Kot Pantolonlardaki lekeler nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Kot Pantolonlardaki lekeler nasıl çıkar?
  2. Kumaş Pantolondaki leke nasıl çıkar?
  3. Renkli kumaştaki sarı lekeler nasıl çıkar?
  4. Beyaz jean leke nasıl çıkar?
  5. Beyaz kot pantolon lekesi nasıl çıkar?
  6. Kumaştan lekesini ne çıkarır?
  7. Ot lekesini ne çıkartır?
  8. Renkli çamaşır lekesi nasıl çıkar?
  9. Beyaz kumaş pantolon lekesi nasıl çıkar?
  10. Beyaz tişörtten leke hemen nasıl çıkar?
  11. Beyaz kıyafet lekesi nasıl çıkar?

Kot Pantolonlardaki lekeler nasıl çıkar?

Kullandığınız çamaşır deterjanına ek olarak makinenizin deterjan gözüne bir ölçek Vanish Gold Oxi Action Pembe Sıvı dökün ve yıkama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Leke jean üzerinde en ufak bir iz bırakmadan ve tek seferde yok olup gidecek.

Kumaş Pantolondaki leke nasıl çıkar?

Çıkartmak istediğiniz lekenin altına su emici bir kumaş parçası koyun ve lekeli kısmı beyaz sirkeye batırılmış bir bezle silin sonra durulayın.

Renkli kumaştaki sarı lekeler nasıl çıkar?

Kumaşlardaki Sarı Sandık Lekesi Nasıl Çıkar?
  1. Kumaşı bir leğene koyup üzerini soğuk suyla doldurun.
  2. Suyun içine karbonat ekleyin ve çözünene kadar bekleyin.
  3. Çözündükten sonra kumaşı ellerinizle yavaşça ovun.
  4. Kumaşı suda bir saat bekletin.
  5. Bir saatin sonunda kumaşı leğenden çıkarıp durulayın.
Daha fazla öğe...

Beyaz jean leke nasıl çıkar?

Pantolonun üstündeki katı maddeleri temizleyin ve kuru, temiz bir havluyla lekenin üstündeki sıvıyı kurutun. Doğrudan lekenin üstüne Persil deterjanı uygulayın, hafifçe yedirin ve 5 dakika bekletin. Leke inatçıysa, seçtiğiniz Persil deterjan ve ılık su karışımında birkaç saat bekletin.

Beyaz kot pantolon lekesi nasıl çıkar?

Lekeli bölgeye bir yemek kaşığı karbonat dökün. Limonun yarısını karbonat döktüğünüz lekeli bölgenin üzerine kapatın ve 20 dakika bekletin. Sonrasında su ile yıkayın.

Kumaştan lekesini ne çıkarır?

1'e 1 ölçü ile beyaz sirke ve suyu karıştırın. Karışımı lekenin üzerine döküp 10 dakika bekleyin. Ardından kumaş türüne uygun bir programda çamaşır makinesinde yıkama yapın.

Ot lekesini ne çıkartır?

Çimen lekesini elinizle çitileyerek bile çıkarmanız mümkün olabilir. Bunun için ihtiyacınız olan alkol ve oksijenli su. Bir kovanın içerisine birkaç damla oksijenli su veya alkol katarak içerisine çimen lekesi olan kıyafetinizi koyun ve 10 dk bekletin. Ardından lekenin olduğu bölgeyi çitileyin.

Renkli çamaşır lekesi nasıl çıkar?

Farklı bir yöntem olarak beyaz kumaşlarda limon suyu ile lekeyi silmek ve ardından da soğuk su ile kumaşı durulamak denenebilir. Renkli kumaşlarda ise taze leke için yumurta sarısı ile karıştırılan su kullanılabilecekken, beklemiş lekelerde gliserinli su kullanmak uygundur.

Beyaz kumaş pantolon lekesi nasıl çıkar?

Geniş bir kaba 2 litre kaynamış su dökün. Üzerine 3 limon sıkıp, 1 yemek kaşığı tuz ve 1 çay bardağı çamaşır deterjanı katın. Kıyafetinizi en az yarım saaat bekletin ve temiz su ile durulayıp kuruması için asın. Lekeli bölgeye bir yemek kaşığı karbonat dökün.

Beyaz tişörtten leke hemen nasıl çıkar?

Beyaz gömlek çok sık lekelenen kıyafetlerden biri ve üzerindeki lekeleri çıkarmak oldukça zor. Doğrudan lekeli alana bir çorba kaşığı karbonat dökün. Ardından bir limonu ikiye bölün ve kesin tarafı lekenin üzerine sürün. Yaklaşık 15 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Beyaz kıyafet lekesi nasıl çıkar?

Beyaz gömlek çok sık lekelenen kıyafetlerden biri ve üzerindeki lekeleri çıkarmak oldukça zor. Doğrudan lekeli alana bir çorba kaşığı karbonat dökün. Ardından bir limonu ikiye bölün ve kesin tarafı lekenin üzerine sürün. Yaklaşık 15 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.