Kırşehir Aşıkpaşa Hastanesi kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Kırşehir Aşıkpaşa Hastanesi kapandı mı?
  2. Kırşehir Aşıkpaşa Hastanesi kimin?
  3. Kırşehir Aşıkpaşa hastanesini kim aldı?
  4. Musa Gül Hastanesi sahibi kimdir?

Kırşehir Aşıkpaşa Hastanesi kapandı mı?

Kırşehir şehir merkezi'nde hizmet veren Özel Aşıkpaşa Hastanesi' nin faaliyetleri Valilik tarafından duruduruldu. Hastanenin camına asılı yazıda, “Özel Aşıkpaşa Hastanesinin faaliyeti Kırşehir Valiliği'nin 27.01.2021 tarihli ve E.72254678-432.99-91 sayılı makam oluru ile askıya alınmıştır.” Denildi.

Kırşehir Aşıkpaşa Hastanesi kimin?

Onbir yıldır Ahi Evran Camii yanında Kırşehir'lilere hizmet vermeye başlayan 35 yatak kapasiteli Aşıkpaşa Hastanesinde genel cerrahi, ortapedi, kadın doğum, çocuk, biyokimya, radyoloji, göz hastalıkları ve nöroloji bölümleri bulunmaktaydı.

Kırşehir Aşıkpaşa hastanesini kim aldı?

Hastanenin yüzde 67'lik hissesine sahip olan Bilgen Yıldızhan , hisselerini yurt dışında yaşayan Musa Gül'e devretti.Böylece Hastanenin yeni sahibi de Musa Gül oldu.İlk etapta mevcut hastane binasında tadilat işlemleri başlatan Musa Gül'ün eksiklikleri giderdikten sonra doktor kadrosunu da en kısa zamanda tamamlayarak ...

Musa Gül Hastanesi sahibi kimdir?

Özel Kırşehir Musa Gül Hastanesi Müdürü Lütfü Yıldırım'dan sonra Özel Kırşehir Musa Gül Hastanesi Sahibi Musa Gül, açıklamalarda bulunarak, “Yarın askıdan iniyoruz, denetlememiz var. Pazartesi günü de öğleden sonra bir aksilik olmazsa kurdelemizi keselim.