TurkNet gerçekten taahhütsüz mü?

İçindekiler:

  1. TurkNet gerçekten taahhütsüz mü?
  2. Taahhütsüz fatura ne demek?
  3. TurkNet VAE Nedir?
  4. Türk Telekom VAE Nedir?
  5. Taahhütsüz ne anlama gelir?

TurkNet gerçekten taahhütsüz mü?

O yüzden TurkNet, taahhütsüz ve sınırsız bir internet anlayışı ile hizmet veriyor! Taahhütsüz internet sayesinde TurkNet'i kolayca deneyimleyebilir, memnun kalmazsanız iptal edebilirsiniz. Tüm kullanıcılarımız bu özgürlüğe sahip.

Taahhütsüz fatura ne demek?

Taahhütsüz İnternet ve Taahhütsüz Fatura Ne Anlama Gelir? ... Taahhütsüz faturalar da hem yeni telefon alınırken hem de yeni bir hatta geçerken tercih edilir. Müşteri istediği zaman başka bir hatta ya da fatura paketine geçebilir. Bunun için söz konusu markaya herhangi bir taahhütte bulunmadığı için ceza ödemez.

TurkNet VAE Nedir?

VAE, (Veri Akışı Erişimi) TürkNet'in kendi altyapısında olmadığınız anlamına gelen bir adlandırmadır.

Türk Telekom VAE Nedir?

VAE'nin açılımı Veri Akışı Erişimi'dir. Eğer bir İnternet servis sağlayıcı, bir bölgede kendi altyapısına sahip değilse başka bir operatörün altyapısını (Örn. Turk Telekom) kullanarak hizmet satar. Altyapıya sahip olan şirket, diğer ISS'ye Veri Akışı Erişimi sağlamış olur.

Taahhütsüz ne anlama gelir?

Taahhüt, bir işi ya da sorumluluğu üstüne almak, üstlenmek demektir. Taahhütsüz etmek ise, söz vermek manasında kullanılır. Günümüzde daha çok sözleşmelerde kullanılan bu kelime, müşterinin şirkete karşı sorumlu olmadığı anlamına gelir.