Bilgisayar KDV indirimi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar KDV indirimi ne zaman?
  2. Iphone indirimi ne zaman 2021?
  3. Televizyonlar ne zaman indirime girer?
  4. Trendyol indirimleri ne zaman 2021?
  5. Bilgisayar KDV indirimi gelir mi?
  6. Bilgisayarlardan alınan KDV ne kadar?

Bilgisayar KDV indirimi ne zaman?

Bakanlar Kurulu kararıyla duyurulmuştu… Amcaoğlu, “Tüm çocuklarımız daha uygun fiyata bu ürünlere ulaşabilsin diye dizüstü bilgisayar ve tabletlerde yüzde 16'lık KDV oranı 'de yürürlüğe girecek şekilde sıfırlanmıştır, stopaj vergisi de yüzde 1'e indirilmiştir” demişti.

Iphone indirimi ne zaman 2021?

Kampanya; 12 Ağustos - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında tüm Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com' da geçerlidir.

Televizyonlar ne zaman indirime girer?

Elektronik için yeni modeller genellikle Ocak ayında Tüketici Elektroniği Şovu'nun ardından piyasaya sürülür ve tüm eski modeller indirime girer. Bir TV satın almak istiyorsanız ve en son modele ihtiyacınız yoksa, genellikle Şubat ayına kadar bekleyebilirsiniz.

Trendyol indirimleri ne zaman 2021?

Trendyol 11.11 indirimleri 2021 senesinde 9 Kasım Cuma günü başlayacak ve 11 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Bilgisayar KDV indirimi gelir mi?

Ekonomik dalgalanmaların gölgesinde sıfırdan bilgisayar toplamak bir yana, mevcut bilgisayarımızda küçük güncellemeler yapmak bile bütçemizi zorlayabiliyor. ... Bilgisayar aksesuarları ve bileşenlerinde KDV indirimi mümkün.

Bilgisayarlardan alınan KDV ne kadar?

Bilgisayar, laptop, monitor, klavye, mouse, harddisk, tablet bilgisiyar indirimli KDV oranına tabi listelerde yer almadığı için genel KDV oranı olan %18 KDV'ye tabidir.