Bolu otogardan Abant'a nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Bolu otogardan Abant'a nasıl gidilir?
  2. Bolu Abanta otobüsle nasıl gidilir?
  3. Bolu otogardan Mudurnu'ya Nasıl Gidilir?
  4. Abant arası ne kadar?
  5. Istanbuldan Bolu Mudurnu ya nasıl gidilir?

Bolu otogardan Abant'a nasıl gidilir?

Otogardan Bolu merkeze giden servislere binip merkez duraklarının ikincisinde servisten inin. Bolu Kart almanız önerilir, (Otobüse binmenize izin verilmeye bilinir) xx lira kart ücreti ve bakiye yükleyin. 22 nolu Abant otobüsüne binerseniz, 45 dk. da varırsınız.

Bolu Abanta otobüsle nasıl gidilir?

Bolu otogardan bolu merkeze gidin servisle. "Merkez Duraklarının ikincisi"nde inin servisten.Büfeden "Bolu Kart" alın,5 lira kart ücreti,15 lirada yükleseniz içine yeter. O kartla "22" nolu abant otobüsüne bineceksiniz o sizi 40 dk gibi bi sürede oraya götürecek.

Bolu otogardan Mudurnu'ya Nasıl Gidilir?

Bolu' ya geldiğinizde Terminalden , Mudurnu'ya her yarım saatte otobüs seferleriyle Mudurnu'ya ulaşabilirsiniz. Mudurnu İlçemize Ankara üzerinden gelecekler ise en yakın yol olan Beypazarı, Çayırhan ve Nallıhan yolunu kullanarak ilçemize ulaşabilirler.

Abant arası ne kadar?

İstanbul Abant arası mesafe 277 kilometre olup, araçla ortalama 4 saat 15 dakika sürmektedir. Kocaeli Abant arası mesafe 187 kilometre olup, araçla ortalama 2 saat 30 dakika sürmektedir. Ankara Abant arası mesafe 228 kilometre olup, araçla ortalama 3 saat sürmektedir.

Istanbuldan Bolu Mudurnu ya nasıl gidilir?

İstanbul'dan Mudurnu'ya otobüs ile ulaşım için her gün Bolu otobüs seferleri düzenlenmektedir. Yolculuk süresi ortalama 4 saat 30 dakika olup, bilet fiyatları 55 – 70 TL arasındadır. Ankara'dan Mudurnu'ya otobüs ile ulaşımda da Bolu otobüsleri kullanılmaktadır.