Ekşi elmalar konusu ne?

İçindekiler:

  1. Ekşi elmalar konusu ne?
  2. Ekşi elmalar filmi gerçek hikaye mi?
  3. Ekşi elmalar ne kadar sürüyor?
  4. Ekşi elmalar hangi yılı anlatıyor?
  5. Ekşi elmalar hangi yöreye ait?
  6. Ekşi elmalar Antalya'da nerede çekildi?
  7. Aziz Özay Kimdir?
  8. Yılmaz Erdoğan annesi kim?
  9. Ekşi elmalar dizisi nerede çekilmiştir?
  10. Ekşi elmalar yönetmeni kim?
  11. Elmalar nerede olur?
  12. Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi?
  13. Ekşi elmalar nerede çekildi Antalya?
  14. Yılmaz Erdoğan'ın annesi babası kim?
  15. Yılmaz Erdoğan oğlu kimden?
  16. Ekşi elmalar film müziklerini kim yaptı?
  17. 7 koğuştaki mucize nerede çekildi?

Ekşi elmalar konusu ne?

EKŞİ ELMALAR FİLMİ KONUSU Sert mizacıyla tanınan Belediye Reisi Aziz Özay'ın kent çapında meşhur iki özelliği daha vardır: Biri herkesin imrendiği meyve bahçesi, ikincisi de evlenme çağına gelmiş, birbirinden güzel 3 kızı. Kasaba merkezine inmeyen, insan içine çok çıkmayan kızların taliplisi ise çoktur.

Ekşi elmalar filmi gerçek hikaye mi?

Yılmaz Erdoğan, Ekşi Elmalar filminin gerçek hikaye olup olmadığıyla ilgili soruya şu şekilde cevao vermişti; ''Ekşi Elmalar, uzun bir yazma ve öncesinde daha da uzun bir yaşama sürecinden sonra, gerçek olaylardan esinlenerek hayata geçirdiğimiz bir filmdir. Dedemin, teyzelerimin hikâyesi dendi.

Ekşi elmalar ne kadar sürüyor?

1 saat 54 dakika Ekşi Elmalar/Süre

Ekşi elmalar hangi yılı anlatıyor?

Filmde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Belediye Başkanı Aziz Özay, eşi Ayda ve kızları Muazzez, Türkan ve Safiye'nin 1970'li yılların sonunda Hakkâri'de elma bahçesi içindeki evlerinde başlayan hikâyesi 1990'lı yılların sonunda Antalya'da son buluyor.

Ekşi elmalar hangi yöreye ait?

Vizyona girdiği 2016 yılının dikkat çeken filmlerinden bir olan Ekşi Elmalar filmi, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çekilmiştir.

Ekşi elmalar Antalya'da nerede çekildi?

EKŞİ ELMALAR NEREDE ÇEKİLDİ? Film, Hakkari ve Antalya'da geçse de çekimleri, Muğla'nın Köyceğiz, Ortaca ve Marmaris ilçesinde yapıldı.

Aziz Özay Kimdir?

17.06.1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aziz Özay aslen Kastamonuludur. Evli ve üç çocuk babasıdır. Ortaokulunu Bakırköy Mustafa Necati İlköğretim okulunda; Liseyi Zeytinburnu Endüstri Meslek Lisesinde okuyarak Elektrik ve Elektronik bölümünden mezun oldu.

Yılmaz Erdoğan annesi kim?

Süheyla Erdoğan Yılmaz Erdoğan/Anneleri

Ekşi elmalar dizisi nerede çekilmiştir?

Vizyona girdiği 2016 yılının dikkat çeken filmlerinden bir olan Ekşi Elmalar filmi, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çekilmiştir. Yılmaz Erdoğan'ın hem yönetmenliğini yaptığı hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı Ekşi Elmalar filmi ile ilgili bilinmesi gerekenler haberimizde…

Ekşi elmalar yönetmeni kim?

Yılmaz Erdoğan Ekşi Elmalar/Yönetmenleri

Elmalar nerede olur?

Elma, ülkemizde en çok Akdeniz bölgesinde yetişmektedir. Orta Anadolu bölgesi ve Batı Anadolu bölgesi ise Akdeniz bölgesini takip etmektedir.

Vizontele Tuuba filmi nerede çekildi?

Senaryosunu da Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı film Hakkâri'de geçmekteyse de, burada çekim yapmanın zorluğu nedeniyle çekimler, Van'ın Gevaş ilçesinde yapıldı. Çoğunlukla Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularının rol aldığı filmin 2003 yılında Vizontele Tuuba adlı bir devam filmi çekildi.

Ekşi elmalar nerede çekildi Antalya?

EKŞİ ELMALAR NEREDE ÇEKİLDİ? Film, Hakkari ve Antalya'da geçse de çekimleri, Muğla'nın Köyceğiz, Ortaca ve Marmaris ilçesinde yapıldı.

Yılmaz Erdoğan'ın annesi babası kim?

Süheyla Erdoğan Nazım Erdoğan Yılmaz Erdoğan/Ebeveynleri

Yılmaz Erdoğan oğlu kimden?

Erdoğan 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar ile evli kalmış, 1996 yılında Berfin Erdoğan isimli bir kız evladı dünya gelmiştir. 2006-2018 yılları arasında evli bulunduğu Türk sinema ve dizi oyuncusu Belçim Bilgin ile evli olan sanatçının bu evlilikten 2010 yılında doğan Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu vardır.

Ekşi elmalar film müziklerini kim yaptı?

Hasan Saltık Levent Güneş Ekşi Elmalar/Film müziğinin bestecisi

7 koğuştaki mucize nerede çekildi?

Muğla'da çekilmiş filmler.