Bostanci Burgazada kac dk?

İçindekiler:

  1. Bostanci Burgazada kac dk?
  2. Burgazada ya nasıl gidilir?
  3. Bostancı'dan Adalara nasıl gidilir?
  4. Kadıköy Büyükada Vapur kaç dakika?
  5. Eminönü Büyükada vapur kaç dakika?

Bostanci Burgazada kac dk?

Eski sefer tarifesine göre Bostancı-Burgazada arası 30 dakika sürüyor. Şimdi ise bu sefer yüzünden 45 dakika sürecek. Bostancı'dan kalkan motor önce Kınalıada'ya, sonra Burgazada'ya sonra tekrar Kınalıada'ya ve en son tekrar Bostancı'ya dönüyor.

Burgazada ya nasıl gidilir?

BURGAZADA'YA NASIL GİDİLİR Ulaşımı deniz yolu ile sağlanan Burgazada, vapur seferleri ile kolaylıkla gidilebilir. Belirlenen vapur saatlerinde İstanbul Bostancı, Eminönü ve Kadıköy vapur iskelesinden vapurlar ile Burgazada'ya ulaşımı sağlanabilir.

Bostancı'dan Adalara nasıl gidilir?

Bostancı'dan Büyükada'ya ulaşımın birinci yöntemi Mavi Marmara İskelesi'nde kalkan Bostancı – Büyükada – Heybeliada motoruna binmektir. Ortalama yarım saatte bir kalkan bu motor ya direkt olarak ya da sadece Heybeliada'ya uğrayarak Büyükada'ya gitmektedir.

Kadıköy Büyükada Vapur kaç dakika?

Turyol firması Kadıköy'den sadece Kınalıada'ya uğrayıp Büyükada'ya ulaştığı için yolculuk 50 dakika sürüyor. Şehir Hatları firması Büyükada'ya, Adalar'a uğramalı şekilde Kadıköy'den 1 saat 15 dakikada ulaşıyor. Sadece Turyol firmasının düzenlediği sefer yaklaşık 1 saat 30 dakika sürüyor.

Eminönü Büyükada vapur kaç dakika?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.