Hızlı tren Istanbul'dan Konya'ya kaç saatte gider?

İçindekiler:

  1. Hızlı tren Istanbul'dan Konya'ya kaç saatte gider?
  2. Istanbul konya hızlı tren kac tl?
  3. Konya Hızlı Tren hangi ilçede?
  4. Hızlı tren istanbul ankara bilet ne kadar?
  5. Adapazarı Konya arası kaç saat hızlı tren?
  6. Sakarya'ya hızlı tren var mı?
  7. Konya Ankara YHT kaç lira?

Hızlı tren Istanbul'dan Konya'ya kaç saatte gider?

İstanbul'dan kalkan bir yüksek hızlı tren sırasıyla; Halkalı, Bakırköy, Söğütlüçeşme, Bostancı, Pendik, Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir duraklarına uğrar ve en son durak olarak Konya'ya gelir. Toplam süre yaklaşık 5 saattir.

Istanbul konya hızlı tren kac tl?

İstanbul Konya arasında sefer yapan hızlı tren biletleri kaç para tcdd.gov.tr son tren bilet fiyatını yayınladı. İstanbul'dan Konya'ya gitmek için hızlı treni kullanan bir yolcu bilet parası olarak 85 lira ödeyecek. Hızlı tren yolculuğu ise yaklaşık 4 saat 20 dk sürüyor.

Konya Hızlı Tren hangi ilçede?

Selçuklu Yüksek Hızlı Tren Garı ya da Konya Yüksek Hızlı Tren Garı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan Polatlı - Konya YHD hattı üzerinde yer alan bir tren istasyonudur.

Hızlı tren istanbul ankara bilet ne kadar?

Ankara İstanbul Hızlı Tren Biletleri Ne Kadar? Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı, 70 TL olarak belirlenmiştir.

Adapazarı Konya arası kaç saat hızlı tren?

Konya-Adapazarı treni saat kaçta var? Adapazarı Konya arası hızlı tren günde 2 sefer yapmaktadır. Bu yolculuk yaklaşık 3 saat sürer. iki şehir arası tam bilet fiyatı 98,50 TL dir, Adapazarı gardan ilk hızlı tren saat 09:47 da hareket eder. Konya istasyondan ilk hızlı tren 08:50 dadır.

Sakarya'ya hızlı tren var mı?

Sakarya – Ankara güzergahlı hızlı tren Günde 5 sefer ile Ekspres trenler ile 1 sefer hizmet vermektedir. İki istasyon arası hızlı trenle ortalama 2 saat 40 dakika sürmektedir. ... Adapazarı'nda ilk hızlı tren ise yine sabah geç vakitte 10:45 saatinde Arifiye garından hareket etmektedir.

Konya Ankara YHT kaç lira?

Ankara Konya Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Konya bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır. Bu indirimler %20 ile %50 oranlarını bulmaktadır.