Trakya Üniversitesinde eğitim nasıl olacak?

İçindekiler:

  1. Trakya Üniversitesinde eğitim nasıl olacak?
  2. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ne zaman kuruldu?
  3. Trakya Üniversitesi online sınavlar nasıl olacak?
  4. Trakya Üniversitesi hangi yılda 4 yıllık fakülte olmuştur?
  5. Trakya Üniversitesi sınavlar nasıl olacak?
  6. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman yapıldı?

Trakya Üniversitesinde eğitim nasıl olacak?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın, eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için aldığı uzaktan eğitim kararı doğrultusunda Trakya Üniversitesi, asenkron (eş zamanlı olmayan) uzaktan eğitim sistemini “E-Ders Platformu”yla tarihi itibarıyla ...

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi ne zaman kuruldu?

Trakya Üniversitesi bünyesinde; 3837 Sayılı Kanun ile 11 Temmuz 1992 tarihinde, Çorlu Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Yüksekokulu'nun fakülteye dönüştürülmesiyle oluşturulan Eğitim Fakültesi kurulmuştur.

Trakya Üniversitesi online sınavlar nasıl olacak?

Sınavınız 1 hafta boyunca sistemde açık olacaktır. Bu süre içerisinde sınava 1 kez giriş hakkınız bulunmaktadır. Sınavlar Ekampüs (http://ekampus.trakya.edu.tr) sistemi ile internet ortamında gerçekleştirilecektir. Sınava yukarıda belirtilen tarihler içinde istediğiniz bir zamanda girebilirsiniz.

Trakya Üniversitesi hangi yılda 4 yıllık fakülte olmuştur?

1973 senesinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesine bağlı Edirne Tıp fakültesiyle ilk adımları atılan, 20 Temmuz 1982'de kuruluşunu tamamlayan Trakya Üniversitesi 13 fakültesi, 4 enstitüsü, 5 yüksekokulu, 10 meslek yüksekokulu, 1 konservatuvarı, 28 uygulama ve araştırma merkezi, 1 anaokulu, 4 bölümü ve 2017 ...

Trakya Üniversitesi sınavlar nasıl olacak?

Sınavlar Ekampüs (http://ekampus.trakya.edu.tr) sistemi ile internet ortamında gerçekleştirilecektir. ... Sınav süresince problem yaşamamak için mutlaka sınav öncesinde sisteme giriş yaparak kullanıcı adı, şifre ve aldığınız derslerin doğru olduğunu kontrol ediniz.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi ne zaman yapıldı?

1974 yılında İstanbul Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi kurulmuş, 1976 yılında Edirne'de Fakülte binalarının temeli atılmıştır.