Saç dikimi nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Saç dikimi nasıl oluyor?
  2. Saç ektirme ne kadar para?
  3. Saç ekimi hangi bölgelerden alınır?
  4. Göğüs kıllarından saç ekimi yaptıran var mı?

Saç dikimi nasıl oluyor?

Saç ekim operasyonundan önce çeşitli tahlil ve saç analizleri yapılır. Bu analizler sonucunda alınacak greftlerin bölgesi, miktarı, ekim yapılacak bölge belirlenir. Ekim işlemini gerçekleştirecek olan plastik cerrah, operasyon sonrasında oluşması beklenen yeni saç çizgisinin çizimi yapılır.

Saç ektirme ne kadar para?

Saç ekimlerinde greft hesaplamsı ile saç ekim fiyatı sunan saç ekim merkezleri genel olarak mümkün olsa dahi 3000 greft saç ekim yapmakta ve yaptıkları bu 3000 greft saç ekim için yaklaşık olarak 4000 tl ile 5000 tl arasında fiyat sunmaktadırlar.

Saç ekimi hangi bölgelerden alınır?

Saç ekimi donör bölge ise, köklerin alındığı verici donör bölgeler; ense, sakal, göğüs, sırt, bacak ve kol bölgeleridir. Saça en yakın köklerin bulunduğu ense donör bölgesi her zaman ilk tercih olmuştur. Ense bölgesinin yetersiz kaldığı durumlarda sakal ve göğüs bölgelerindeki köklere başvurulur.

Göğüs kıllarından saç ekimi yaptıran var mı?

Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, kafa derisinde yeterli saç kökü bulunmayanlar için göğüs bölgesinden saç kökü alımını anlattı. Göğüs kılları kullanılarak saç ekimi yaptırmak artık mümkün.