CC alıcı ve BCC alıcı nedir?

İçindekiler:

  1. CC alıcı ve BCC alıcı nedir?
  2. Mail de cc nasıl yapılır?
  3. Mailde cc ye eklemek ne demek?
  4. Enjektorde 1 CC ne kadar?

CC alıcı ve BCC alıcı nedir?

Bir e-posta'daki CC alanı Carbon Copy anlamına gelirken, BCC alanı Blind Carbon Copy anlamına gelir. Bir e-posta'daki CC alanı, gönderenin birincil e-posta alıcısından başka birine e-posta'nın “karbon kopyasını” göndermesine olanak tanır. E-posta'daki CC alanı, alıcıları iletişim halinde tutmanıza olanak tanır.

Mail de cc nasıl yapılır?

Mail atarken CC'ye koyacağınız kişi o iş hakkında bilgi vermek istediğiniz, mailin direk olarak muhattabı olmayan kişidir. Mailde bir kişiyi CC'ye koyarsanız, bu durum maili alan herkes tarafından görülebilir. Yani atacağınız mailde birini CC'ye koyduğunuzda, o kişinin bu mail hakkında bilgi sahibi olmasını istersiniz.

Mailde cc ye eklemek ne demek?

Maillerde TO, CC, BCC gibi alanlar görürsünüz ve hepsi de maili göndereceğiniz kişileri ifade eder. CC Ne Demek? Mail atarken CC'ye koyacağınız kişi o iş hakkında bilgi vermek istediğiniz, mailin direk olarak muhattabı olmayan kişidir.

Enjektorde 1 CC ne kadar?

Değerli arkadaşlar öncelikli olarak sıvılar litre ile ölçülür sıvıları kilogram ile ölçmezsiniz. 1 litre 1ooo ml dir başka bir değişle 1 litre 1000 cc dir. Yani CC ile ML aynı miktarda sıvıyı ifade eder. Görselde de belirtiğim üzere insülün enjektörünün tamamı 1 ml sıvı alır.