Euro yazı ile nasıl yazılır?

İçindekiler:

  1. Euro yazı ile nasıl yazılır?
  2. Euro nasıl telaffuz edilir?
  3. Euro türkcesi nedir?
  4. Euro nasıl okunur ingilizce?
  5. UK ne anlama gelir?
  6. 50 Cent Dolar ne kadar?

Euro yazı ile nasıl yazılır?

Avro Nasıl Yazılır - € Ayrıca boşluk tuşunun solunda Alt tuşuna basılı tutarak sağdaki NumberPad rakamlarından 0178 yazarak bu işareti çıkarabilirsiniz.

Euro nasıl telaffuz edilir?

TDK, Avro sözcüğüne Türkçe sözlükte de yer verdi. Euro, günlük dilde İngilizce telaffuzu ile "Yuro" biçimde kullanılıyor. Ancak İngiltere, Avrupa ortak para birimi kapsamında bulunmuyor. Euro, Fransızca kullanımda "Öro" olarak telaffuz ediliyor.

Euro türkcesi nedir?

Avrupa. Europe'an (i.),(s.) Avrupalı; (s.) Avrupa'ya mahsus.

Euro nasıl okunur ingilizce?

TDK, Avro sözcüğüne Türkçe sözlükte de yer verdi. Euro, günlük dilde İngilizce telaffuzu ile Yuro biçimde kullanılıyor. Ancak İngiltere, Avrupa ortak para birimi kapsamında bulunmuyor. Euro, Fransızca kullanımda Öro olarak telaffuz ediliyor.

UK ne anlama gelir?

Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı, Birleşik Krallık (BK; İngilizce: United Kingdom, UK) veya gayriresmî ismiyle Britanya (İngilizce: Britain), Kıta Avrupası'nın kuzeybatı açıklarında, coğrafi olarak Büyük Britanya'nın tamamını, İrlanda Adası'nın kuzey kısmını ve bazı diğer Britanya Adalarını kapsayan ...

50 Cent Dolar ne kadar?

50 cent = 2,92 TL olur. Dolar; Amerika Birleşik Devletleri, Kanada gibi bazı ülkelerin kullandığı para birimidir. 1 doların yarısı ise 50 cent'e eşittir.