Pheda ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Pheda ne için kullanılır?
  2. Normal incir kilo aldırır mı?
  3. Pheda body skin gel ne işe yarar?
  4. 7 zeytin 1 incir kaç kilo verdirir?
  5. 7 zeytin 1 incir nedir nasıl kullanılacak?

Pheda ne için kullanılır?

Metabolizmanızı çalıştırır kilo verdirmeye yardımcıdır. vücut direncinizi koruyarak bağışıklık sisteminizi güçlendirip İştahınızı kontrol altına alarak az ve sık yemeye yönlendirir ve metabolizmanızı aktif hale getirir... Ürünü bıraktığınızda geri kilo alımı sağlamaz içinde o tür kimyasal maddeler yoktur.

Normal incir kilo aldırır mı?

Çünkü incirin içinde bolca A ve C vitamini, kalsiyum, demir, protein ve besin lifi bulunuyor. Tüm bu özellikleri vücuda, kısa sürede ihtiyaç duyduklarını alma fırsatı sunarken kilo vermeye de yardımcı oluyor. Bunların yanında incirin düşük kalorili olması da tercih edilmesinin bir başka nedeni tabii.

Pheda body skin gel ne işe yarar?

Sıkılaştırır, selülit tedavisinide kullanılır bölgesel incelticidir. Vücut da zayıflama sonrası bacak göbek Kol sarkmaları, gıdık sarkmaları sıkılaştırır. Göğüsü toparlama özelliği ve sıkılaştırıcı , aynı zamanda dolgunlaştırma özelliğine sahiptir.

7 zeytin 1 incir kaç kilo verdirir?

7 zeytin 1 incir kürü, 21 gün düzenli bir şekilde tüketilmelidir. 21 günün sonunda en az 10 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

7 zeytin 1 incir nedir nasıl kullanılacak?

Her sabah ve uykudan önce 7 adet zeytin ile 1 adet incir yemelisiniz. Vücudunuzun en verimli olduğu saatlerde, yani uykudan hemen sonra ve uykudan önceki zaman dilimlerini değerlendirmelisiniz. 21 gün boyunca bu kürü uyguladığınızda artık tartıya çıktığınızda rakamların eksildiğini görebilirsiniz.