iOS 14 nasıl ss alınır?

İçindekiler:

  1. iOS 14 nasıl ss alınır?
  2. iPad print screen nasıl yapılır?
  3. Macbook Pro da nasıl ekran görüntüsü alınır?
  4. iPhone 12 Pro Max ekran görüntüsü nasıl alınır?
  5. iPad'de ekran paylaşımı nasıl yapılır?
  6. Apple de nasıl ekran görüntüsü alınır?

iOS 14 nasıl ss alınır?

Adım #1: Telefonunuzu açın ve Ayarlar uygulamasına gidin. Adım #2: Erişilebilirlik kısmına girin ve Dokunma sekmesine dokunun. Adım #3: En aşağıdan 'Arkaya Dokun' kısmına girin. Adım #4: Çift Dokunma seçeneğine girin ve Ekran Resmi seçeneğini seçin ve işlem tamam.

iPad print screen nasıl yapılır?

iPad'de ekran resmini veya ekran kaydını çekme
  1. Aşağıdakilerden birini yapın: Ana Ekran düğmeli iPad'de: Ana ekran düğmesine ve üst düğmeye aynı anda basıp bırakın. ...
  2. Sol alt köşedeki ekran resmine dokunun, sonra Bitti'ye dokunun.
  3. Fotoğraflar'a Kaydet'i, Dosyalar'a Kaydet'i veya Ekran Resmini Sil'i seçin.

Macbook Pro da nasıl ekran görüntüsü alınır?

Shift-Komut-3 tuşlarına basın. Shift-Komut-4 tuşlarına basın, sonra artı işareti imlecini, ekran resminin başlamasını istediğiniz konuma taşıyın. Fare veya izleme dörtgeni düğmesine basın, yakalamak istediğiniz alanın üzerine sürükleyin, sonra da fare veya izleme dörtgeni düğmesini serbest bırakın.

iPhone 12 Pro Max ekran görüntüsü nasıl alınır?

Yan düğmeye ve Sesi Aç düğmesine aynı anda basın. Her iki düğmeyi de hemen serbest bırakın. Ekranın resmini çektiğinizde, ekranınızın sol alt köşesinde kısa süreliğine bir küçük resim görünür. Küçük resmi açmak için resme dokunun veya kapatmak için sola kaydırın.

iPad'de ekran paylaşımı nasıl yapılır?

(AirPlay simgesini görmüyorsanız Apple menüsü  > Sistem Tercihleri'ne gidip Ekranlar'ı tıklayın, ardından "Varsa yansıtma seçeneklerini menü çubuğunda göster" seçeneğini belirleyin.) Veya sonraki bölümde açıklanan şekilde bir pencereyi iPad'inize taşıyın. Veya Sidecar tercihlerindeki menüyü kullanarak bağlanın.

Apple de nasıl ekran görüntüsü alınır?

Ana Ekran düğmeli iPhone'da: Ana Ekran düğmesine ve yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) aynı anda basıp bırakın.