Erzincan Asayiş Şube Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Erzincan Asayiş Şube Müdürü kim?
  2. Erzincan Emniyet Müdürü kim oldu?
  3. Bülent Şensoy nereye atandı?
  4. Erzincan Emniyet Müdürü nereli?
  5. Iğdır Emniyet Müdürü nereli?
  6. Emniyet Müdürü Ahmet Kurt Kimdir?
  7. Polis Başmüfettişi Ali Temiz kimdir?
  8. Konya Emniyet Müdürlüğüne kim atandı?
  9. Afyon il Emniyet Müdürü Ali Temiz kimdir?
  10. Konya ilçe emniyet müdürü kim?
  11. Şükrü Yaman kimdir?
  12. Hakkari il emniyet müdür yardımcısı kim?

Erzincan Asayiş Şube Müdürü kim?

Buna göre; Bursa Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ufuk Akan Erzincan İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanırken, Asayiş Şube Müdürlüğüne Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü 4'ncü sınıf Emniyet Müdürü Hamza Aytaç Doğanay atandı.

Erzincan Emniyet Müdürü kim oldu?

Sayın Valimiz, ilimize yeni atanan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Bülent Şensoy nereye atandı?

Dr. Akın Levent ve Eşi ile İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt katıldı. Programda konuşan Sayın Valimiz Mehmet Makas, Erzincan'a ve kıymetli hemşehrilerimize karşı yaptığı hizmetlerden dolayı Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Bülent Şensoy'a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Erzincan Emniyet Müdürü nereli?

KENANKURT KİMDİR? “Kurt, Sivas Zara doğumlu. 1972'de Sivas'ın Zara ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Zara'da tamamlayan Kurt, daha sonra 1991'de polis akademisine katıldı.

Iğdır Emniyet Müdürü nereli?

Emniyet Müdürümüz Sayın Dr. Oğuzhan YONCA 1975 yılında Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. 1996 yılında Polis Akademisi'nden mezun olarak Konya Emniyet Müdürlüğü'nde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Konya, Diyarbakır, Bingöl, Hatay illerinde çeşitli birimlerde görev yaptı.

Emniyet Müdürü Ahmet Kurt Kimdir?

Kilis Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet KURT 1971 yılında Gaziantep ili Nizip ilçesinde Dünyaya gelmiştir.1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında ise Polis Akademisinden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle Eskişehir ilinde göreve başlamıştır.Daha sonra sırasıyla çeşitli rütbelerde Eskişehir, Mardin, Adana, Kars ...

Polis Başmüfettişi Ali Temiz kimdir?

​ 1966 yılında Samsun ilinde doğdu. Polis Akademisinden 1991 yılında mezun olarak Komiser Yardımcısı olarak mesleğe girdi. Sırasıyla; Ankara, Artvin, Ankara İl Emniyet Müdürlükleri, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yaptı.

Konya Emniyet Müdürlüğüne kim atandı?

İl Emniyet Müdürümüz Engin DİNÇ 'in Özgeçmişi​ İlköğrenimini Ankara da tamamladıktan sonra 1981 yılında Polis Kolejini kazanıp, 1989 yılında Polis Akademisinden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesiyle göreve başlamıştır.

Afyon il Emniyet Müdürü Ali Temiz kimdir?

​ 1966 yılında Samsun ilinde doğdu. Polis Akademisinden 1991 yılında mezun olarak Komiser Yardımcısı olarak mesleğe girdi. Sırasıyla; Ankara, Artvin, Ankara İl Emniyet Müdürlükleri, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yaptı.

Konya ilçe emniyet müdürü kim?

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Konya'ya atanan Emniyet Müdürü Engin Dinç görevine başladı.

Şükrü Yaman kimdir?

2015 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek önce Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında sonrasında ise Teftiş Kurulunda Polis Başmüfettişi olarak görev aldı. 26.10.2016 tarih ve 2016/682 sayılı Kararname ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanarak göreve başlamıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hakkari il emniyet müdür yardımcısı kim?

HASAN CEVHER KİMDİR? Hasan Cevher 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Cevher, 12 Ağustos 2017'de İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak Hakkari'ye atandı, burada birçok başarılı operasyona imza attı.