Vergi Dairesi kredi kartı ile ödeme var mı?

İçindekiler:

  1. Vergi Dairesi kredi kartı ile ödeme var mı?
  2. İnternet vergi dairesi hangi kredi kartı ile ödeme?
  3. Damga vergisi kredi kartı ile ödenir mi?
  4. Muhtasar vergisi kredi kartı ile ödenir mi?
  5. Vergi dairesinde Trafik cezası kredi kartı ile ödenir mi?
  6. Vergi borcu kredi kartına kaç taksit?
  7. Kira gelir vergisi ödeme 2021 ne zaman?
  8. Vergi borcu hangi kartlarla ödeniyor?
  9. Vergi yapılandırması bankadan ödenir mi?

Vergi Dairesi kredi kartı ile ödeme var mı?

İnteraktif Vergi Dairesi uygulaması aracığıyla; vergi dairelerince takip ve tahsil edilen borçlarınızı anlaşmalı bankaların kredi kartları/ banka kartlarıyla veya hesaben ödeyebilir ve tüm başvuru ve dilekçelerinizi vergi dairelerine gitmeden elektronik ortamda gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet vergi dairesi hangi kredi kartı ile ödeme?

Vergi takvimi ödeme gününü gösterdiğinde vergi dairesinde sıra beklemenize gerek yok. Vergi borcu ödemelerinizi Bonus kredi kartınızla Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve ivd.gib.gov.tr adresinden kolayca yapabilirsiniz.

Damga vergisi kredi kartı ile ödenir mi?

Başkanlığın internet sitesinden yapılan duyuruya göre, vergi dairelerince tahsil edilen tüm vergi, harç ve idari para cezaları, anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapılabiliyor.

Muhtasar vergisi kredi kartı ile ödenir mi?

İnteraktif Vergi Dairesinin web sürümü ve mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde haftanın her günü 02:00-23:45 saatleri arasında kredi kartları/banka kartlarıyla ödeme yapılabilmektedir.

Vergi dairesinde Trafik cezası kredi kartı ile ödenir mi?

Gelir İdaresi Motorlu taşıtlar vergisi ve trafik cezaları ile köprü ve otoyollardan kaçak geçenlere kesilen cezalar, Gelir İdaresi Başkanlığının "gib.gov.tr" internet sitesinden kredi kartıyla ödenebilecek. ... Kredi kartıyla ödeme, sadece internet sitesi üzerinden yapılacak.

Vergi borcu kredi kartına kaç taksit?

Özellikle kredi kartı üzerinden vergi ödemesi yapılması durumunda bankaların 12 ay taksit yapma imkânları dahi bulunuyor.

Kira gelir vergisi ödeme 2021 ne zaman?

Birinci taksitin, damga vergisiyle birlikte 31 Mart'a, ikinci taksitin ise 31 Temmuz'un resmi tatile rastlaması nedeniyle 2 Ağustos'a kadar ödenmesi gerekiyor.

Vergi borcu hangi kartlarla ödeniyor?

Tüm vergi ödemelerinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın banka kartları ile İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİ'nin web (ivd.gib.gov.tr) adresi veya mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden ya da bu bankalarla birlikte Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankalarının online bankacılık hizmetlerinden yararlanarak ...

Vergi yapılandırması bankadan ödenir mi?

Yapılandırılan borçların, borçlunun tercihlerine göre, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi (www.gib.gov.tr) üzerinden anlaşmalı bankaların banka ve kredi kartıyla ödenmesi imkanı bulunuyor. ... Borçlar, vergi tahsiline yetkili bankalar ile vergi dairesi vezneleri aracılığıyla ya da PTT şubelerinden de yatırılabilecek.