Hayat Eve sığar nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Hayat Eve sığar nasıl girilir?
  2. HES kodu alırken neden hata veriyor?
  3. HES uygulamasi nasil kullanilir?
  4. Hayat Eve Sığar nasıl hes kodu alınır?
  5. Evde Hayat Var uygulaması nedir?
  6. HES kodunu nasıl kullanacağız?
  7. Hayat Eve sığar kod gelmiyor neden?

Hayat Eve sığar nasıl girilir?

  1. 1 Hayat Eve Sığar uygulamasına dokunun.
  2. 2 Açılan ekranları detaylı okuyarak, İLERLE butonuna dokunun.
  3. 3 Son pencerede Telefon numaranızı yazarak, KOD GÖNDER butonuna dokunun.
  4. 5 Gelen kodu Doğrulama Kodu alanına yazarak, GİRİŞ butonuna dokunun.
  5. 6 Adımları başarıyla tamamladınız.

HES kodu alırken neden hata veriyor?

HES kodunuzun süresi gidiş-dönüş seyahat aralığınızın tamamını kapsamalıdır. HES kodunuzda yeterli süre bulunmadığı durumda bilet satın alırken hata ile karşılaşabilirsiniz.

HES uygulamasi nasil kullanilir?

HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS atılır. Kısa bir sürede cevap gelecektir.

Hayat Eve Sığar nasıl hes kodu alınır?

HES kodu, "Hayat Eve Sığar" mobil uygulaması üzerinden, "HES kodu işlemleri" bölümüne girilerek alınabiliyor. Ardından "HES kodu oluştur" butonuna tıklanarak ve kod kullanım süresi seçilerek kod oluşturuluyor.

Evde Hayat Var uygulaması nedir?

Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızı Yeni Koronavirüsü (Covid-19) konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen mobil uygulamadır.

HES kodunu nasıl kullanacağız?

Vatandaşlar, HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresini gün sayısı olarak yazmaları ve 2023'e kısa mesaj atmaları halinde HES Kodları telefonlarına kısa mesaj olarak iletilecek.

Hayat Eve sığar kod gelmiyor neden?

Evet, hayat eve sığar kodu gelmiyorsa, bunun için yeniden almanız gerekiyor. Yani o an kod gelmiyorsa, kodun süresi 60 saniyedir. 60 saniye içinde kod girişi yapılmadığında kod geçersiz sayılır. Bu sebeple isterseniz yeniden kod talep edebilir, isterseniz uygulamayı kapatıp açabilirsiniz.