Protein tozu nasıl kilo aldırır?

İçindekiler:

  1. Protein tozu nasıl kilo aldırır?
  2. Whey gainer ne işe yarar?
  3. Protein tozu diyette kullanılır mı?
  4. Hard Line gainer ne işe yarar?
  5. 1 ölçek gainer kaç kalori?

Protein tozu nasıl kilo aldırır?

Protein, kilo alımının sebeplerinden biri değildir. Dolayısıyla protein tozu kullanımının, kilo alma ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Alınan proteinin sindirilmesi için vücut daha fazla enerji sarf etmektedir. Bu durum, yağ yakımının hızlanmasını sağlar.

Whey gainer ne işe yarar?

Gainer, genel anlamda kilo almak için günlük gerekli olan kalori ihtiyacını karşılayan kalorili protein tozuna verilen isimdir. Gainer, kilo almayı hızlandıran ve içeriğinde karbonhidrat, protein ve yağ içeren ve halk nezdinde kilo aldıran toz olarak nitelendirilen bir besin takviyesi olarak dikkat çekiyor.

Protein tozu diyette kullanılır mı?

Protein tozu metabolizmayı hızlandırır. Bu sayede yağ yakımı da hızlanır. Ancak protein tozlarının kullanım amacı zayıflama ya da kilo vermek değil kas kütlesinin korunması olmalıdır. Bu nedenle protein tozları zayıflamak için tavsiye edilmez.

Hard Line gainer ne işe yarar?

Progainer son bilimsel araştırmalar ışığında formüle edilen, fiziksel aktivite öncesi karbonhidrat depolarını artırmaya ve fiziksel aktivite sonrası toparlanmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Progainer'da protein olarak, biyolojik değeri yüksek olan, ultrafiltre edilmiş whey proteini ve bitkisel protein kullanılmıştır.

1 ölçek gainer kaç kalori?

Hardline Progainer, 1 servisinde ( 200 Gr ) 37,8 gram protein kompleksi, 155 gram karbonhidrat ve 787 kalori içeren bir mass gainer ürünüdür. İçerdiği yüksek kalori miktarı ile günlük ihtiyacınızın bir kısmını karşılamanıza destekçi olabilir.