IBB eşya Yardım Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. IBB eşya Yardım Nasıl Alınır?
  2. IBB eşya yardımı yapıyor mu?
  3. Beyaz Masa istanbul nedir?
  4. Kullanılmayan eşyaları nereye verebilirim Ankara?
  5. IBB Sosyal Yardım Nasıl Alınır?
  6. Beyaz Masa ne anlama gelir?
  7. Beyaz eşya yardımı nereye başvurulur?
  8. Eski mobilyaları nereye verebiliriz Ankara?
  9. Kullanılmayan kıyafetler nereye verilir?
  10. Beyaz Masa hangi şikayetlere bakıyor?
  11. Eşya yardımı için nereye başvurabilirim?

IBB eşya Yardım Nasıl Alınır?

Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

IBB eşya yardımı yapıyor mu?

Alışveriş yapılan yerlere, nakit para veya kupon yerine elektronik kontörle yapılan ödemeler “Sosyal Destek İstanbulkart” ile ödenmeye başlanmıştı. İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği proje bundan sonra, ihtiyaç sahibi ailelerine eşya yardımı için de kullanılabilecek.

Beyaz Masa istanbul nedir?

Beyazmasa Ön Büro Beyaz masa'ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenme, onları talepleri doğrultusunda yönlendirme ve başvurularına anında çözüm üretme birimidir.

Kullanılmayan eşyaları nereye verebilirim Ankara?

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı hayırseverlerden teslim aldığı sıfır veya ikici el kullanılabilir eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar “0312 507 37 17” numaralı telefonu arayarak kardeşlik köprüsünün bir parçası olabilir.

IBB Sosyal Yardım Nasıl Alınır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 0212 444 00 93 Çağrı Merkezi'ni arayarak da sosyal yardım kartı alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz. Son olarak, e-devlet üzerinden ön başvuru yapabilirsiniz.

Beyaz Masa ne anlama gelir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin en popüler hizmeti olan Beyaz Masa yani kamuoyunda bilinen adıyla ALO 153 hattı, İstanbul'da yaşantısını sürdüren herkesin arayarak derdini ve yaşadıklarını anlatabileceği bir hizmet.

Beyaz eşya yardımı nereye başvurulur?

5.000 TL olarak ödenen eşya yardımı için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı olan ve kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular yazılı ve bizzat yapılıyor.

Eski mobilyaları nereye verebiliriz Ankara?

Kullanılabilir durumdaki beyaz eşyadan oturma gruplarına, mutfak eşyasından perdeye kadar ikinci el eşyalarını bağışlamak isteyen hayırseverlerin, "0312 507 24 37" numaralı telefonu aramaları yeterli.

Kullanılmayan kıyafetler nereye verilir?

  • Kullanmadığınız, eskidiğini veya modasının geçtiğini düşündüğünüz giysilerinizi bağışlayabileceğiniz dernek, sosyal girişim ve platformları bir araya getirdik.
  • Sevgi Mağazası ...
  • Türkiye Yardımseverler Derneği. ...
  • Kadın Koordinasyon Merkezi. ...
  • Acil İhtiyaç Projesi Vakfı ...
  • Belediyelerin 'Aile Destek Evleri' ...
  • Aşhane.
Daha fazla öğe...

Beyaz Masa hangi şikayetlere bakıyor?

Alo 153'e ulaşan vatandaşlar ücretsiz talep, maddi yardım başvurusu ve sokak hayvanları gibi aklınıza gelebilecek her türlü şikayeti buraya iletiyor.

Eşya yardımı için nereye başvurabilirim?

Ev eşyası devlet desteği almak için Alo 144 Sosyal Yardım Hattı aracılığı ile de başvurular alınır. 2020 Ev eşyası yardımı şartları bilgisi için yine Alo 144 hattı üzerinden destek verilecektir.