Alex de Souzayı kim gönderdi?

İçindekiler:

  1. Alex de Souzayı kim gönderdi?
  2. Alex kovuldu mu?
  3. Alex fenere ne zaman geldi?
  4. Alex de Souza fenerde kaç gol attı?
  5. Alex Türkiye'den ne zaman gitti?
  6. Alex De Souza teknik direktör oldu mu?
  7. Alex fenerden sonra hangi takıma gitti?
  8. Alex hangi yıllarda oynadı?
  9. Alex Fenerbahçe'de ne kadar oynadı?
  10. Aykut Kocaman FB de kaç gol attı?
  11. Alex şu an hangi takımda oynuyor?
  12. Alex de Souza hangi takımın teknik direktörü oldu?
  13. Alex de Souza hangi takıma teknik direktör oldu?
  14. Alex de Souza en son hangi takımda oynadı?
  15. Alex Fenerbahçe'ye geldiğinde kaç yaşındaydı?
  16. Alex Türkiyede kaç maç oynadı?
  17. Roberto Carlos kaç yılında futbolu bıraktı?
  18. Roberto Carlos hangi takımın teknik direktörü?

Alex de Souzayı kim gönderdi?

Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına adını yazdıran Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza, yeni transfere mesaj yolladı. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon yapılanması kapsamında Brezilyalı genç smaçörü Ana Cristina De Souza'yı kadrosuna kattı.

Alex kovuldu mu?

ALEX'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ Brezilyalı futbolcu, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti, ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler" ifadesini kullandı.

Alex fenere ne zaman geldi?

44 yaşında () Alexsandro de Souza/Yaş

Alex de Souza fenerde kaç gol attı?

9. sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu, 340 maçta forma giydi ve toplam 170 gol kaydetti. Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen yabancı futbolcu unvanını da kazanan Alex, lig tarihinde 100 gol barajını geçen ilk yabancı futbolcu da oldu.

Alex Türkiye'den ne zaman gitti?

Alex De Souza 20 Haziran 2004 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. 4 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Alex De Souza 8 yıl boyunca Sarı Lacivertli forma ile top koşturdu. Süper Lig'de 3 Süper Lig Şampiyonluğu alan Alex De Souza 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kazandı.

Alex De Souza teknik direktör oldu mu?

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex De Souza, Brezilya'da Sao Paulo U20 takımıyla teknik direktör olarak ilk resmi maçına çıktı. Alex de Souza, ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Alex De Souza, Sao Paulo U20 takımıyla teknik direktör olarak ilk resmi maçına çıktı.

Alex fenerden sonra hangi takıma gitti?

Coritiba FC (2012-2014) 'de Fenerbahçe kulübünden ayrılan Alex, 1995 yılında futbola başladığı kulüp olan Coritiba ile 2 yıllığına yeniden anlaştı.

Alex hangi yıllarda oynadı?

Alexsandro de Souza
Kişisel bilgileri
2002-2004Cruzeiro(27)
2004-2012Fenerbahçe(136)
2013-2014Coritiba(18)
Toplam(210)
18 satır daha

Alex Fenerbahçe'de ne kadar oynadı?

Fenerbahçe'de geçirdiği 8 yılda takımı 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa kazandı. Alex bu sürede 2 defa gol kralı oldu. 2007-2008 sezonu Şampiyonlar Ligi'nde asist kralı olma, Süper Lig'de 100'ler kulübü girme, asist kralı olma başarılarına sahiptir.

Aykut Kocaman FB de kaç gol attı?

140 gol ile Fenerbahçe tarihinin Süper Lig'de en çok gol atan futbolcusudur. 2010-2011 Sezonu'nda Fenerbahçe ile elde ettiği Şampiyonluk sonrası, Fenerbahçe tarihinde şampiyonluk yaşamış 3 Türk teknik direktörden birisi olmuştur.

Alex şu an hangi takımda oynuyor?

São Paulo FC Alexsandro de Souza/Şu andaki takımları

Alex de Souza hangi takımın teknik direktörü oldu?

7 Aralık 2014 Pazar günü Bahia maçı ile profesyonel etkin futbol hayatını sonlandırmıştır. tarihinde Sao Paulo'nun B takımı teknik direktörü olarak futbola geri dönmüştür.

Alex de Souza hangi takıma teknik direktör oldu?

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, antrenörlüğe ilk adımını atmış ve ve Brezilya'nın köklü ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 Takımı'nın yeni teknik direktörü olmuştu. Alex De Souza, Sao Paulo U20 takımıyla teknik direktör olarak ilk resmi maçına çıktı.

Alex de Souza en son hangi takımda oynadı?

São Paulo FC Alexsandro de Souza/Şu andaki takımları

Alex Fenerbahçe'ye geldiğinde kaç yaşındaydı?

Burada çıktığı 55 maçta ise 27 gol kaydetti Brezilyalı futbolcu Alex De Souza Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro karşılığında Cruzeiro takımından transfer oldu. Alex De Souza bu takımda önemli başarılar elde etti. Brezilyalı futbolcu Alex De Souza ilk milli takımını 15 yaşında yaşadı.

Alex Türkiyede kaç maç oynadı?

Alex, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta toplam da 538 dakika oynayıp 1 asist yaptı. Alex de Souza Türkiye Kupası'nda ise 5 maça çıkmış, 3 gol atmıştır. Sezon genelinde 44 maça çıkmış, 28 gol, 17 asist yapmış 3884 dakika sahada kalmıştır.

Roberto Carlos kaç yılında futbolu bıraktı?

2011-2012 sezon ortasında Roberto Carlos futbolu bırakma kararı almıştır ve Anzhi'nin sportif direktörü olarak çalışmaya başlamıştır. 2013-2014 senesi için Sivasspor ile 2 seneliğine anlaşmıştır.

Roberto Carlos hangi takımın teknik direktörü?

2012 yılında futbolu bıraktıktan sonra bir dönem teknik direktörlük yapan ve ülkemiz ekipleri Sivasspor ile Akhisar Belediyespor'u da çalıştıran 47 yaşındaki Brezilyalı eski sol bek, şu anda yıllarca formasını giydiği İspanyol kulübü Real Madrid bünyesinde, Kurumsal Direktör olarak görev yapıyor.