Yağ katkı maddesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Yağ katkı maddesi ne işe yarar?
  2. Bor fiyatı ne kadar?
  3. Bor Power Nano Green MS 250 ne işe yarar?
  4. Bor arabada ne işe yarar?
  5. Bor motor yağı katkısı nasil kullanilir?
  6. Bor nereden temin edilir?
  7. Bor içilebilir mi?
  8. Bor Power MS 250 Nano Green nasıl kullanılır?
  9. Bor Power nedir ne işe yarar?
  10. Duman kesici nasıl kullanılır?
  11. LPG yakıt katkısı ne işe yarar?
  12. Opet LPG katkısı ne işe yarar?
  13. Würth motor yağı katkısı nasıl kullanilir?
  14. Türkiyede bor rezervleri nerede?

Yağ katkı maddesi ne işe yarar?

Motor Yağ Katkısı Ne İşe Yarar? ... Motorun üzerinde bulunan düzeneklerin uzun süre yağlı kalmasına ve pürüzsüz çalışmasına yardımcı olur. Kış aylarında motorun çabuk ısınmasını sağlayarak yıpranmayı geciktirir. Aynı zamanda soğuk havadan kaynaklı motor arızalarını da önler.

Bor fiyatı ne kadar?

"Bor madeninin türevlerinden olan bir ton borik asitin uluslararası fiyatı, 5 dolar arasındadır. Yani bir kilogram borik asit, 0,5 ile 0,7 dolar arasında değişiyor. Bir kilogram rubidyum ise uluslararası piyasalarda 72 bin dolar.

Bor Power Nano Green MS 250 ne işe yarar?

BORPOWER NANO GREEN yeni nesil bir fiziksel yağlayıcıdır. Fiziksel yağlayıcılar teknolojide sıvı yağlayıcıların etkili olmadığı ortamlarda kullanılmaktadır. Nano yapılı BOR kristalleri, iki sürtünen metal arasında sıvı yağlayıcı azalsa ve tükense bile mükemmel şekilde yağlama görevini görmeye devam eder.

Bor arabada ne işe yarar?

1- Dizel ve benzinli araçlarda % 7 - % 10 yakıt tasarrufu sağlıyor. 2- Motor yağ kulanım ömrünün 2 kat artırıyor. ... 5- Motor parçalarında sürtünme ve aşınmaların % 70 azalıyor. 6- Motor yağı ısısını sabitleyerek, hareket ve buharlaşmadan kaynaklanan yağ kaybını önlüyor.

Bor motor yağı katkısı nasil kullanilir?

Kullanım Şekli:
  1. Aracınızın yağını ve filtresini değiştiriniz.
  2. Aracınızı 10 dakika çalıştırıp ,yağın ısınmasını sağlayınız. ( ...
  3. Aracınızın motorunu stop ediniz.
  4. En az 5 dakika çalkaladığınız BOR POWER?i ,motor kapağını açıp ya da yağ çubuğundan motora boşaltınız.
Daha fazla öğe...

Bor nereden temin edilir?

Dünya bor rezervlerinin %73'üne sahip olan Türkiye'de bilinen bor yatakları; Eskişehir – Kırka, Kütahya- Emet, Balıkesir Bigadiç, Bursa-Kestelek'te bulunmaktadır. Türkiye'de rezerv açısından en çok bulunan bor mineralleri Tinkal ve Kolemanit'tir.

Bor içilebilir mi?

Bor gıda veya içme suyunda 1 mg/L seviyesinin hemen üzerinde insanlar için toksik sayılacak niteliktedir. Yani içilmesi zararlıdır... Bitkiler için verim artırıcı unsur olmakla birlikte kontrollü kullanımı şarttır. Çünkü yeraltı suyuna karıştığında arıtılması çok aşırı zahmetli ve maliyetlidir.

Bor Power MS 250 Nano Green nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli:
  1. Aracınızın yağını ve filtresini değiştiriniz.
  2. Aracınızı 10 dakika çalıştırıp ,yağın ısınmasını sağlayınız. ( ...
  3. Aracınızın motorunu stop ediniz.
  4. En az 5 dakika çalkaladığınız BOR POWER?i ,motor kapağını açıp ya da yağ çubuğundan motora boşaltınız.
Daha fazla öğe...

Bor Power nedir ne işe yarar?

Turbolu araçların en büyük problemi olan turbo milinin ısınmasını ve aşınmasını azaltarak turbonun ömrünü uzatır. Eksoz emisyonlarını Azaltarak çevre kirliliğini azaltır. Hiçbir kimyasal madde içermeyen ve Nanoteknoloji ile üretilen Bor Power, kimyasal ürünlerin tamamen dışında fiziksel bir üründür.

Duman kesici nasıl kullanılır?

Brio Yağ Duman Kesici Nasıl Kullanılır? Tercihen motor yağı değişimi sonrasında bir şişe Brio Yağ Duman Kesiciyi aracınızın sıcak motor yağına ekleyiniz. Maksimum verimlilik için uygulamadan sonra aracınız ile 15 dakika test sürüşü yapınız. Motor yağınızın maximum yağ seviyesini geçmediğinden emin olunuz.

LPG yakıt katkısı ne işe yarar?

LPG ile çalışan araçlar için çok fonksiyonlu bir katkı maddesidir, yakıtın uzun süreli kararlılığını sağlar. Valf, valf yuvası ve tıkalı enjektörlerin temizlenmesi ve korunması için kullanılır. Yakıt sisteminin aşınmasını ve korozyona uğramasını önler. Benzin tüketimini ve tehlikeli egzoz gazlarının emisyonunu azaltır.

Opet LPG katkısı ne işe yarar?

LPG yakıt katkıları, aracın yakıt sistemini temizler. Bu sayede verimliliği arttırır. Verimlilik arttığı için de yakıt tüketimi düşer ve performans artar.

Würth motor yağı katkısı nasıl kullanilir?

Kullanım Önerileri
  1. 4,5 lt motor yağı için yeterli olan 300 ml'lik ambalaja sahip olan Würth Motor Yağı Performans İyileştirici, motor tamiratı ve her yağ değişimi sonrasında motor yağına ilave edilerek kullanılır.
  2. Kullanım öncesi şişeyi çalkalayınız.
  3. En düşük parlama noktası 180 c'dir.

Türkiyede bor rezervleri nerede?

Dünya bor rezervlerinin %73'üne sahip olan Türkiye'de bilinen bor yatakları; Eskişehir – Kırka, Kütahya- Emet, Balıkesir Bigadiç, Bursa-Kestelek'te bulunmaktadır.