Niğde'de deprem kaç şiddetinde oldu?

İçindekiler:

  1. Niğde'de deprem kaç şiddetinde oldu?
  2. Nigdede deprem ne zaman oldu?
  3. Niğde'de deprem oldu mu?
  4. Nigdede deprem Hangi illerde hissedildi?
  5. Bor depremi nerelerde hissedildi?
  6. Konya deprem nerede hissedildi?
  7. Niğde Bor deprem kaç saniye sürdü?
  8. Bor depremi kaç saniye sürdü?
  9. Niğde depremi Kayseride hissedildi mi?
  10. 6 Eylül de deprem oldu mu?
  11. 62 depremi nerede oldu?
  12. Konyada en son deprem ne zaman oldu?
  13. Niğde fay hattı üzerinde mi?
  14. Elazığ depremi kayseride kaç şiddetinde oldu?
  15. Yüksekova'da ne zaman deprem oldu?

Niğde'de deprem kaç şiddetinde oldu?

Niğde'nin Bor ilçesinde dün akşam saat 22.08 itibarıyla 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili Niğde Belediyesi can kaybının bulunmadığını belirtti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin şiddetini 5.1, derinliğini 6.97 km olarak duyurdu.

Nigdede deprem ne zaman oldu?

Niğde'nin Bor ilçesinde saat 22.08'de deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 5,1, derinliğini ise 6,97 kilometre olarak verdi. Yer sarsıntısı ölümlerinde Moment Büyüklüğü (Mw) kullanan Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5,4 olarak kaydetti.

Niğde'de deprem oldu mu?

Niğde'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum yönetimi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez üssü Çamardı ilçesi olan deprem saat 23.40'ta meydana geldi.

Nigdede deprem Hangi illerde hissedildi?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 22.08'de Niğde'nin Bor ilçesinde 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 6,97 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Deprem, Adana ve Aksaray başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Bor depremi nerelerde hissedildi?

AFAD: "Niğde'nin Bor ilçesinde saat 22.08'de 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi." Şeklinde duyurdu. Deprem derinliği 6.9 km olarak ölçüldü. Deprem Ankara, Konya, Aksaray gibi çevre illerden de hissedildi.

Konya deprem nerede hissedildi?

Konya'da 4.7 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, 04.58'de merkez üssü Selçuklu ilçesine bağlı Sille köyü olan deprem kaydedildi.

Niğde Bor deprem kaç saniye sürdü?

Niğde'nin Bor ilçesi Obruk köyü merkezli meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere 7 evde hasar oluştu. İlçeye bağlı Obruk köyünde yaşayan Ramazan Altunkaya, AA muhabirine, evde otururken deprem olduğunu ve sarsıntının 7-8 saniye sürdüğünü söyledi.

Bor depremi kaç saniye sürdü?

Niğde'nin Bor ilçesi Obruk köyü merkezli meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere 7 evde hasar oluştu. İlçeye bağlı Obruk köyünde yaşayan Ramazan Altunkaya, AA muhabirine, evde otururken deprem olduğunu ve sarsıntının 7-8 saniye sürdüğünü söyledi.

Niğde depremi Kayseride hissedildi mi?

Öte yandan, deprem başta Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay olmak üzere çevre illerde de hissedildi.

6 Eylül de deprem oldu mu?

6 EYLÜL 1975 LİCE DEPREMİ Lice depremi Hani ile Kulp arasındaki bölgede önemli hasara neden olmuştur. ... Maksimum hasar alanı (VIII MM) Lice'nin 10 km doğusu ve 12.5 km batısına kadar uzanan alandır. Gençoğlu ve diğ. (1976)'nin verdikleri bilgilere göre Lice bölgesinde egemen yapı taşı çamur harçlı taş yığma yapılardır.

62 depremi nerede oldu?

Ege Denizi'nde, Bozcaada açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde, Bozcaada'nın 50 kilometre açıklarında, saat 16.16'da, 6.2 büyüklüğünde orta şiddette deprem oldu.

Konyada en son deprem ne zaman oldu?

Son dakika deprem haberi! Konya'da üst üste üç deprem meydana geldi. İlk olarak 18.51'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.7, 18.52'de meydana gelen depremin ise 4 büyüklüğünde olduğu duyuruldu.

Niğde fay hattı üzerinde mi?

Niğde deprem bölgesi ve risklerinden çok uzakmış gibi gözükse de geçmişte yapılan araştırma ve incelemeler ele alındığında 4 aktif fay hattının üzerinde olduğu ortaya çıkıyor.

Elazığ depremi kayseride kaç şiddetinde oldu?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2 iş makinesi, 4 personel; AFAD 2 araç, 12 personel; itfaiye 3 araç, 8 personel; İl Sağlık Müdürlüğü 3 ambulans, 9 personelini deprem bölgesine gönderdi. Elâzığ Belediyesi; 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Twitter adresinden acil kan çağrısında bulundu.

Yüksekova'da ne zaman deprem oldu?

1930 Hakkâri Depremi, tarihinde Türkiye saatiyle 00.34'te Türkiye-İran sınırında meydana gelen deprem....1930 Hakkâri depremi.
Tarih
Saat22:34:31 UTC 00:34:31 yerel saat
Büyüklük7,2 Ms
ŞiddetX
Derinlik70 kilometre
6 satır daha