Turkcell Yıllık Abonelik nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Yıllık Abonelik nasıl iptal edilir?
  2. Turkcell Yıllık katlama nedir?
  3. Turkcel erken iptal ucreti ne kadar?
  4. Turkcell sözleşme cayma bedeli ne kadar?
  5. Turkcell yıllık paketler kaç TL?
  6. Türkcell fatura cayma bedeli ne kadar?
  7. Turkcell taahhüt dolunca ne olur?
  8. Turkcell 500 GB internet ne kadar?

Turkcell Yıllık Abonelik nasıl iptal edilir?

İptal; Baskonuş Abonelik iptali yaptırmak için Turkcell Faturalı veya Faturasız hat kullanıyorsanız 532'yi arayabilir ya da Turkcell Mağazasına başvurabilirsiniz.

Turkcell Yıllık katlama nedir?

Yıllık Katlama Kampanyası, ana paketin üzerine alınabilen, internet kotasını ikiye katlayan kampanyadır. Kampanya süreleri boyunca kampanya kapsamında paket ücret değişikliği yansıtılmayacaktır. ... Söz konusu internet faydalarını başka bir hatta devretme hakkı bulunmamaktadır.

Turkcel erken iptal ucreti ne kadar?

Bunun üzerine Turkcell'den gelen mesajda ayın 10'undan önce geçiş olması durumunda 66 TL erken iptal bedeli yansıyacağı bilgisi verildi.

Turkcell sözleşme cayma bedeli ne kadar?

Turkcell Fatura Cayma Bedeli 2021 Yaklaşık 8 ay sonra hattınızı kapatmak istediğinizde her ay 30 TL olacak şekilde toplamda 240 TL gibi bir cayma bedeli ödemeniz gerekebiliyor.

Turkcell yıllık paketler kaç TL?

Paket kullanım süresi bir yıl olup, yıllık toplam yurt içi her yöne 10.000 dakika, 5.0GB, Dergilik Midi servisi ve Dergilik'te geçerli 15 GB içermektedir. 25.02.2021 tarihi itibarıyla Yıllık paket ücreti KDV, ÖİV dahil toplam 828 TL olmuştur.

Türkcell fatura cayma bedeli ne kadar?

Turkcell Fatura Cayma Bedeli 2021 Yaklaşık 8 ay sonra hattınızı kapatmak istediğinizde her ay 30 TL olacak şekilde toplamda 240 TL gibi bir cayma bedeli ödemeniz gerekebiliyor.

Turkcell taahhüt dolunca ne olur?

Eğer Turkcell taahhüt ile indirimli bir paket ve tarifeden yararlanıp vazgeçtiyseniz cayma bedeli ödemek zorunda kalırsınız. Turkcell faturalı bir taahhüt işlemi gerçekleştirir, eğer siz faturalı hattan faturasız hatta geçmek istiyorum diyorsanız cayma bedelini ödemek zorundasınız.

Turkcell 500 GB internet ne kadar?

Bir yıl boyunca kullanabileceğiniz toplam her yöne 20.000 dk, Turkcell içi sınırsız konuşma, 500GB, 5000 SMS, Dergilik Maksi ve Dergilik'te geçerli 15GB toplam 2.388TL 12 ay taksitle, her ay 199 TL ödeyerek kullanın! 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.