Moana nın konusu ne?

İçindekiler:

  1. Moana nın konusu ne?
  2. Moana nın anlamı nedir?
  3. Moana türkçe dublaj kim seslendiriyor?
  4. Moana nerenin filmi?
  5. Moana ne kadar sürüyor?
  6. Bir ay masalı kaç yaş üstü?
  7. Moana hangi ülkenin Filmi?
  8. Bir ay masalı hangi ülke?
  9. Bir ay masalı filmi nerede çekildi?
  10. Moana kim yaptı?

Moana nın konusu ne?

Moana Antik Polenezya'da yaşayan bir kabilenin şefinin cesur kızıdır. Güçlü ve korkusuz Moana doğanın içinde büyümüştür ve neşeli bir kızdır. Ancak yarı tanrı Maui tarafından yapılan korkunç bir lanet onun adasına dek ulaşır. ... Ancak Moana bu duruma boyun eğmemeye kararlıdır.

Moana nın anlamı nedir?

"Moana" kelimesi okyanus veya deniz için Polinezya kelimesidir. Ayrıca mavi renk için kullanılan yaygın bir Polinezya kelimesidir.

Moana türkçe dublaj kim seslendiriyor?

Moana'yı 14 yaşındaki Hawaili Auli'i Cravalho seslendirirken yarı tanrı Maui'yi ise The Rock olarak bildiğimiz Dwayne Johnson seslendiriyor. Filmin seslendirme kadrosunda Moana'nın köyünde yaşayan Motunui rolünde Phillipa Soo ve Dakoti rolünde Alan Tudyk bulunuyor.

Moana nerenin filmi?

Moana 2016 ABD yapımı 3 boyutlu müzikal macera filmidir. Walt Disney Pictures tarafından dağıtılan yapımın yönetmenliğini Ron Clements ve John Musker üstlenmiştir.

Moana ne kadar sürüyor?

1 saat 43 dakika Moana/Süre

Bir ay masalı kaç yaş üstü?

BİR AY MASALI 7+

Moana hangi ülkenin Filmi?

Moana 2016 ABD yapımı 3 boyutlu müzikal macera filmidir. Walt Disney Pictures tarafından dağıtılan yapımın yönetmenliğini Ron Clements ve John Musker üstlenmiştir.

Bir ay masalı hangi ülke?

Over The Moon'un son fragmanı izleyici karşısına çıktı. Netflix'in orijinal animasyon filmi "Bir Ay Masalı" son fragmanına kavuştu. Gücünü Çin mitolojisinden alan animasyon filmi, aynı zamanda bir müzikal olarak karşımıza çıkacak.

Bir ay masalı filmi nerede çekildi?

Ada Masalı İzmir'de çekiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Ada Masalı dizisinin çekim yerini duyurdu.

Moana kim yaptı?

Moana filmi 2016 yılında Walt Disney Animasyon Stüdyoları tarafından yayınlanan bir animasyon filmdir. Filmin yönetmeni Ron Clements ve John Musker'dır. Filmde Moana'nın öyküsü anlatılır. Film 690 milyon dolar hasılat yaptı.