Kaliteli saç ekimi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kaliteli saç ekimi nasıl yapılır?
  2. DHI saç ekimi Nedir?
  3. 2 kez saç ekimi yapılır mı?
  4. 3000 adet saç ekimi ne kadar?
  5. Saç ekiminin ömrü ne kadardır?
  6. 2 saç ekimi ne zaman yapılmalı?
  7. Saç ekimi tekrar yapılır mı?

Kaliteli saç ekimi nasıl yapılır?

Saç ekimi işleminde ilk aşama greftlerin alınacağı donör bölgeyi belirlemektir. Ense ve kulak arkası bölgeleri saç ekimi için en kaliteli greftlerin bulunduğu donör bölgelerdir. Özel mikromotor cihazlar ile saç kökleri çıkartılır. Alınan bu greftler özel bir solüsyon içerisinde bekletilerek, kaliteli hale getirilir.

DHI saç ekimi Nedir?

DHI Saç Ekimi (Direct Hair Implantation) "Doğrudan Saç Ekimi" anlamına gelir. Bu yöntemde sadece uzman kişiler tarafından kullanılması gereken choi adlı medikal kalem sayesinde greftler toplanır, ardından yine bu kalem sayesinde alınan saçlar cilde kesi, kanal açılmadan direkt olarak yerleştirilir.

2 kez saç ekimi yapılır mı?

Saç ekimini ikinci kez yaptırabilmek için, saç köklerinizi alınacağı donör bölgenizin alıma uygun olması ve yeterli saç köküne sahip olması gerekir. İkinci defa saç ekimi yaptırıp yaptıramayacağınız ancak uzman kontrolünden sonra belirlenebilir.

3000 adet saç ekimi ne kadar?

Saç ekimlerinde greft hesaplamsı ile saç ekim fiyatı sunan saç ekim merkezleri genel olarak mümkün olsa dahi 3000 greft saç ekim yapmakta ve yaptıkları bu 3000 greft saç ekim için yaklaşık olarak 4000 tl ile 5000 tl arasında fiyat sunmaktadırlar.

Saç ekiminin ömrü ne kadardır?

Ekilmiş saçların ömrü ne kadardır? Ekilen saçlar iki kulak arasındaki dökülmeyen saç genetiğine sahip saçlardan alındığı için, yeni yerlerinde de aynı şekilde yani ÖMÜR BOYU kalacaktır.

2 saç ekimi ne zaman yapılmalı?

Ekimden sonraki olumlu sonuçlar 6. aydan itibaren başlar. 8-12 ay sonrası ise saç ekimi sonucunu değerlendirmek için en uygun zamandır.

Saç ekimi tekrar yapılır mı?

Nakledilecek kök miktarına bağlı olarak bu mümkün olabilir. Fakat ekim yapılacak sayı yükseldikçe çalışılacak alanın tıraş edilme gereksinimi daha da artar.