Namet sucuk helal mi?

İçindekiler:

  1. Namet sucuk helal mi?
  2. Polonez sucuk domuz eti var mı?
  3. Namet sucuk sahibi kim?
  4. Namet Türk mü?
  5. Namet ne malı?
  6. Polonez jambon helal mi?

Namet sucuk helal mi?

Perakende ürün grubundaki şarküteri alanında Namet sucuk, pastırma, salam, sosis, jambon, füme et, kavurma ürünleri yer almaktadır. ... Namet'in ayrıca TSE'den onaylı Helal Gıda Sertifikası bulunmaktadır.

Polonez sucuk domuz eti var mı?

Üretimimizde sadece Polonez kalite kriterlerini ve helal kesim standartlarını karşılayabilen dana, hindi ve tavuk etleri kullanmaktayız. Ürünlerimizin hiçbirinde kesinlikle domuz eti, domuz yağı ve domuz kökenli katkı maddesi kullanılmamaktadır.

Namet sucuk sahibi kim?

Bahreyn merkezli küresel alternatif yatırım ürünleri sağlayıcısı ve yöneticisi Investcorp, kırmızı et üreticisi Namet Gıda'nın azınlık hisselerini alarak ortak olduğunu açıkladı. Açıklamaya göre, şirketin daha önceki sahibi olan Kayar Ailesi Namet'te çoğunluk hisselerinin sahibi olarak kalacak.

Namet Türk mü?

Türkiye'nin lider et üreticisi Namet, 4 nesildir, kuşaktan kuşağa Namet Hakiki Lezzetlerini tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Namet ne malı?

Namet, 1929 yılında kurulan Kayar Ailesinin sahibi olduğu pastırma, sucuk, kavurma, salam, jambon, sosis füme, rozbif gibi ürün grupları sunan markadır. Namet firmasına Bahreyn merkezli Investcorp azınlık hisse ile ortak durumunda.

Polonez jambon helal mi?

Kurulduğumuz günden bu yana %100 prensibimizden vazgeçmeyerek, üretimde Helal Et Standartlarına sahip dana, hindi ve tavuk eti kullanmaktayız.