Telefonun faturası nasıl bulunur?

İçindekiler:

  1. Telefonun faturası nasıl bulunur?
  2. Telefonun çıkış tarihi nasıl öğrenilir?
  3. Telefon IMEI sorgulamada ne yazmalı?
  4. iPhone ne zaman aldım nasıl öğrenebilirim?
  5. e-Devlet IMEI kaydı nasıl yapılır?
  6. Hangi IMEI hangi telefona ait?
  7. Samsung telefon garantisi nasıl öğrenilir?

Telefonun faturası nasıl bulunur?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Telefonun çıkış tarihi nasıl öğrenilir?

Bir telefonun satın alma tarihini bulmak için başka bir olası yöntem IMEI numarsıdır. Üreticinin resmi web sitesi üzerinden IMEI numaranızı girerek telefonunuz hakkındaki pek çok bilgiye erişebilir ve onun hala garanti kapsamında olup olmadığını görebilirsiniz. . Tüm markaların bu imkanı sunmadığını söylememiz gerekir.

Telefon IMEI sorgulamada ne yazmalı?

Telefonun arama ekaranına *#06# yazmanız gerekmektedir. NOT: Telefonunuzdan IMEI sorgulaması yaparken *#06# yazarak ulaşamıyorsanız bu bilgiyi telefonun ayarlar ksımında öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan IMEI sorgulama işleminize devam etmek telefonunuzun IMEI numarasını e-Devlet ekranında bulunan boşluğa yazınız.

iPhone ne zaman aldım nasıl öğrenebilirim?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda satın alma geçmişinizi görme. Ayarlar uygulamasını açın. Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.

e-Devlet IMEI kaydı nasıl yapılır?

T.C. kimlik numarası ve yabancı kimlik numarası bulunan, e-Devlet şifresi alabilen kişilerin tek kayıt mercii olan e-Devlet kapısı https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet üzerinden sisteme giriş yaparak gerekli bilgileri doldurmak suretiyle kayıt işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Hangi IMEI hangi telefona ait?

Cep telefonunuzda *#06# tuşlamasını yaparak IMEI numarasını öğrenebilirsiniz. Bu numaranın kayıtlı olup olmadığını aşağıdaki e-devlet web sitesinden sorgulatabilirsiniz. Bu sorgulama sonucunda cihazın IMEI numarasının kayıtlı olup olmadığı, marka ve modeli de görüntülenecektir.

Samsung telefon garantisi nasıl öğrenilir?

Samsung garanti sorgulama nasıl yapılır?
  1. Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin.
  2. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın.
  3. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin.
  4. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.
Daha fazla öğe...