Çalışmıyor belgesi nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Çalışmıyor belgesi nereden alınır?
  2. Gelir durum belgesi nereden çıkarılır?
  3. Işsiz birinin gelir belgesi nasıl alınır?
  4. E devlet çalışmıyor belgesi nasıl alınır?
  5. Serbest meslek gelir belgesi nereden alınır?

Çalışmıyor belgesi nereden alınır?

Çalışma belgeleri www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama ekranından temin edilecek. SGK çalışma izin belgesi çıktı olarak da alınabilecek.

Gelir durum belgesi nereden çıkarılır?

SGK'ya bağlı olarak çalışan bir kişi aile gelir belgesini iş yerlerinden alabilirler. Kamuda çalışan bir kişi aile gelir belgesini Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından alabilirler. Bunu E-Devlet e-bordro ile alabilirsiniz.

Işsiz birinin gelir belgesi nasıl alınır?

Çalışmayan vatandaşların gelir belgesi alması için: Çalışmayan vatandaşın ikamet kaydının bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvuru yapması gerekmektedir. E-devlet sistemi üzerinden sigortalılık tescil kaydı tespiti dosyasının çıktısını alması gerekmektedir.

E devlet çalışmıyor belgesi nasıl alınır?

GÖREV BELGESİ (ÇALIŞMA İZİN BELGESİ) E DEVLET ÜZERİNDEN NASIL ALINIR? - Çalışma belgeleri www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama ekranından temin edilecek. SGK çalışma izin belgesi çıktı olarak da alınabilecek.

Serbest meslek gelir belgesi nereden alınır?

Kamu kurum/kuruluşlarında çalışanlar için gelir belgesi, e-devlet sisteminde bulunan e-bordro bölümünden temin edilebilir.