Avcılar metrobüsten Kadıköye nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Avcılar metrobüsten Kadıköye nasıl gidilir?
  2. Şirinevlerden Kadıköye metrobüsle nasıl gidilir?
  3. Metrobüsle Kadıköy Rıhtıma nasıl gidilir?
  4. Üsküdar Avcılar nasıl gidilir?
  5. Söğütlüçeşmeye hangi metrobüs gider?
  6. Ünalan metrobüs durağı nerede?
  7. Marmaray ile Avcılar'a nasıl gidilir?

Avcılar metrobüsten Kadıköye nasıl gidilir?

Metrobüs numaraları 34 A Cevizlibağ – Söğütlüçeşme, 34 AS Avcılar – Söğütlüçeşme, 34 G Beylikdüzü – Söğütlüçeşme, 34 Z Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme nolu metrobüslerinden birine binerek Söğütlüçeşme durağında ininiz. Oradan yürüyerek Kadıköye geçiş yapabilirsiniz.

Şirinevlerden Kadıköye metrobüsle nasıl gidilir?

Şirinevlerden metrobüse binip metrobüsün son durağı olan Söğütlüçeşmede inin. Söğütlüçeşme Kadıköy ün tam ortası sayılır, Söğütlüçeşme den Kadıköy ün her tarafına İETT otobüsleri ve dolmuşlar kalkıyor. Hatta söğütlüçeşmeden bir çok önemli yere yürüyerek bile ulaşabilirsiniz.

Metrobüsle Kadıköy Rıhtıma nasıl gidilir?

Dilerseniz, metrobüste indikten sonra, Kadıköy'e giden 4, 8E, 8A, 19S, 19F, 16D, 20K gibi İETT seferlerinden birini de kullanabilirsiniz. Söğütlüçeşme durağı ile Kadıköy arası, 4 durak mesafededir. Ortalama 5 dakikalık bir otobüs yolculuğu ile Kadıköy rıhtıma ulaşabilirsiniz.

Üsküdar Avcılar nasıl gidilir?

Avcılar'dan Üsküdar'a gitmek için iki seçeneğiniz bulunuyor. Bunun için metrobüs hattını kullanabilirsiniz. Avcılar'dan AS yani Avcılar-Söğütlüçeşme aracına binmeniz gerekiyor. Anadolu yakasında bulunan Burhaniye durağında inerek Üsküdar'a ulaşabilirsiniz.

Söğütlüçeşmeye hangi metrobüs gider?

Metrobüs 34AS Hattı Avcılar (İÜ Kampüsü) – Söğütlüçeşme arasında çalışır. En çok kullanılan metrobüs hattıdır. Toplam 33 durak bulunan bu hatta sabah 05:00 – gece 02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Ünalan metrobüs durağı nerede?

Uzunçayır Metrobüs İstasyonu Uzunçayır köprüsü üzerinde bulunan bir metrobüs istasyonudur.

Marmaray ile Avcılar'a nasıl gidilir?

Marmaray bağlantısını kullanarak Avcılar'a gitmek isterseniz; Yenikapı durağında inebilirsiniz. Yenikapı durağında indikten sonra M2 Hacıosman- Yenikapı metro hattına aktarma yapmanız ve Gayrettepe metro durağında indikten sonra metrobüse aktarma yaparak Avcılar durağında inmeniz gerekmektedir.