Huaweı internet paylaşımı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Huaweı internet paylaşımı nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom internet paylaşımı ücretli mi?
  3. Huawei Share ne işe yarar?
  4. Huawei Share özelliği nasıl kullanılır?
  5. Huawei Share nasıl etkinleştirilir?

Huaweı internet paylaşımı nasıl yapılır?

Ayarlar uygulamasını açın, Kablosuz bağlantı ve ağlar > Kişisel ortak erişim noktası > Diğer bölümüne gidin ve mobil verinizi paylaşmaya başlamak için USB bağlantı paylaşımı öğesini etkinleştirin.

Türk Telekom internet paylaşımı ücretli mi?

İnternet paylaşım ücreti KDV, ÖİV dahil aylık 5 TL olarak Türk Telekom Prime mobil tarifesindeki müşteri faturasına yansıtılacak ve iptal edilmemesi durumunda bir sonraki dönem otomatik olarak yenilenecektir. ... Bir fatura dönemi içerisinde birden fazla hatla paylaşım yapılsa dahi sadece 5 TL ücret tahsil edilecektir.

Huawei Share ne işe yarar?

Huawei'nin Wifi, Bluetooth ve NFC bağlantı teknolojilerini kullanarak hızlı bir şekilde bilgisayarınız ve telefonunuz arasında veri aktarımı gerçekleştirdiği paylaşım uygulamasıdır.

Huawei Share özelliği nasıl kullanılır?

Eğer uyumlu bir telefon ve bilgisayar sahibiyseniz telefonunuzun bildirim panelinden özelliği ve NFC'yi aktif edin. Daha sonra telefonunuzu bilgisayarınızın üzerindeki etikete dokundurun. Hem telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan bağlantıya onay verin.

Huawei Share nasıl etkinleştirilir?

Bilgisayarınızda Wi-Fi ve Bluetooth'u etkinleştirin. PC Manager'ın arka planda çalıştığından emin olun. NFC, Wi-Fi ve Bluetooth'u etkinleştirmek için telefonunuzun durum çubuğunu aşağı kaydırın. TTelefonunuzun NFC algılama alanını, bilgisayarınızın Huawei Share simgesine ( veya dokunmatik yüzeyin ortasına) dokundurun.