Halit yere akan kimdir?

İçindekiler:

  1. Halit yere akan kimdir?
  2. Halit Yerebakan hangi hastanede?
  3. Dr Halit Yerebakan kimdir nerelidir?
  4. Drhalit Yerebakan nereli?
  5. Prof Dr Faruk Yencilek kimdir?
  6. FEBU nedir?

Halit yere akan kimdir?

Halit Yerebakan, 8 ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Rize Ardeşenlidir. Bir süre İstanbul'da Erenköy İlkokulu'nda 3 yıl eğitim aldıktan sonra New York'un Manlius Eagle Hill okulunda ilkokul ve ortaokulunu tamamladı. Tekrar Lise eğitimi için İstanbul'a geri döndü.

Halit Yerebakan hangi hastanede?

2012 yılında, KIWA-MEYER'de Baş Denetçi olarak çalıştı. 2014 yılından bu yana, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri'nde çalışan Doç. Dr. Halit Yerebakan, halen Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi Başhekimi olarak görevini sürdürmektedir.

Dr Halit Yerebakan kimdir nerelidir?

Dr. Halit Yerebakan, 1982'de İstanbul'da doğdu. Erenköy İlköğretim okulunda okurken 3. sınıfta ABD'nin New York şehrine giderek Manlius Eagle Hill'de ilkokul ve Ortaokul eğitimini tamamlayan Halit Yerebakan, arkasından Türkiye'ye dönüş yaptı.

Drhalit Yerebakan nereli?

Halit Yerebakan, 1982'de İstanbul'da doğdu. Erenköy İlköğretim okulunda okurken 3. sınıfta ABD'nin New York şehrine giderek Manlius Eagle Hill'de ilkokul ve Ortaokul eğitimini tamamlayan Halit Yerebakan, arkasından Türkiye'ye dönüş yaptı.

Prof Dr Faruk Yencilek kimdir?

Prof. Faruk Yencilek, Aralık 2019'dan bu yana Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktadır. ... Türk Üroloji Derneği, Avrupa Üroloji Derneği, Türk Endoüroloji Derneği, Üroonkoloji Derneği, Ürolojik Laparoskopi Cerrahi Derneği üyesidir.

FEBU nedir?

Prof. Karataş aynı zamanda FEBU (Fellowship of European Board of Urology) title sahibi olup Avrupa Üroloji Board sertifikalı bir hekimdir. Üroloji alanındaki akademik çalışmaları daha çok androloji, erkek infertilitesi ve kadın işeme bozuklukları üzerinedir.