Sürpriz nokta hangi uygulamada?

İçindekiler:

  1. Sürpriz nokta hangi uygulamada?
  2. Nasıl BiP Yıldızı Olunur?
  3. BiP te BiP yıldızları nasıl bulunur?
  4. BiP te internet nasıl kazanılır?
  5. Bipte neyi takip edersek internet gelir?
  6. BiP te BiP yıldızları neden olmuyor?
  7. BiP yıldızından nasıl internet kazanılır?
  8. Bipten hediye GB nasıl kazanılır?
  9. Salla kazandan ne çıkıyor?

Sürpriz nokta hangi uygulamada?

BiP uygulaması üzerinden Sürpriz Nokta Kanalı'nı takip edip, sürpriz noktalara gidenler sürpriz hediyeleri topluyor ! 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

Nasıl BiP Yıldızı Olunur?

BiP Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan BiP Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 kez mesaj atmış olmak gerekmektedir. BiP Yıldızları Kampanyası her hafta başlayıp ilgili haftanın pazar günü 23:59'da biter.

BiP te BiP yıldızları nasıl bulunur?

Bip yıldızları kanalını takip etmek için Turkcell abonesi olan kişiler Turkcell bip uygulamasını telefonuna indirip kullanıcı girişi yaptıktan sonra uygulama içerisinde arama kısmına “Bip Yıldızları” yazmaları yeterlidir. Arama sonucunda karşılarına çıkan Bip Yıldızları kanalını takip etmeleri gerekmektedir.

BiP te internet nasıl kazanılır?

Bip kullan kazan kampanyası Bip yıldızları ile bedava internet kazanmak için bol bol mesaj atmak ve sevdiklerinizle bip üzerinden mesajlaşmanız yeterlidir. Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak haftalık 2 gb hediye internet kazanırsınız.

Bipte neyi takip edersek internet gelir?

Turkcell, mesajlaşma platformu Bip'in keşfet alanı altındaki yenilenen GNÇ kanalını takip eden gençlere haftalık 2GB internet kazandırıyor. ... Hediyeleri kapmak isteyen kullanıcıların tek yapması gereken GNÇ kanalını takip etmek ve her gün kanala gidip kendilerine sunulan aksiyonlara katılmak.

BiP te BiP yıldızları neden olmuyor?

Genelde bip yıldızları attığım mesajı saymıyor hatası almanıza sebep olan etkenlerin başında tek harf gönderimi gelmmektedir. Seri olarak harf yada rakam göndermek kural ihlalidir ve mesajlarınızın sayılmamasına neden olur.

BiP yıldızından nasıl internet kazanılır?

Bip kullan kazan kampanyası Bip yıldızları ile bedava internet kazanmak için bol bol mesaj atmak ve sevdiklerinizle bip üzerinden mesajlaşmanız yeterlidir. Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak haftalık 2 gb hediye internet kazanırsınız.

Bipten hediye GB nasıl kazanılır?

Katılım ücretsizdir.
  1. BiP uygulaması aracılığı ile 5 gün boyunca her gün üst üste 10 BiP mesajı göndermeniz durumunda, 1 hafta geçerli 1GB cepten internet kazanırsınız. ...
  2. Kampanyadan tüm faturalı ve faturasız ses hattı kullanan aboneler faydalanabilirler.
Daha fazla öğe...

Salla kazandan ne çıkıyor?

Turkcell Salla Kazan Kampanyası ile bedava internetin yanı sıra aylık dergilik paketi, Google Play Store'da geçerli olan 10 TL hediye, aylık Turkcell içi 10.000 dakika, haftalık her yöne 1000 dakika, günlük her yöne 1 saat gibi hepsi birbirinden güzel hediyeler de kazanabiliyorsunuz.