Klima Dry ne demek?

İçindekiler:

  1. Klima Dry ne demek?
  2. Klimada Auto modu nedir?
  3. Klima Nem alma özelliği nedir?
  4. Auto modu nedir?
  5. Klima kumandasındaki damla işareti nedir?

Klima Dry ne demek?

Kurutma anlamına gelen ''dry'' klimanızın fanının düşük hız ile çalışarak evapatör bobininde havanın su buharı çekilerek kuru havanın dışarı verilmesi mekanizması ile çalışır.Bulunduğu odanın nemini komple almayarak ama bir miktarda olsa sizi rahatlattığı gibi soğutma veya güç modlarından daha az enerji harcayacaktır.

Klimada Auto modu nedir?

AUTO Modu: Otomatik mod (AUTO) seçildiğinde klima otomatik olarak fabrika ayarlarına göre çalışacaktır. Ayar sıcaklığı otomatik modda görüntülenmez ve ayarlanamaz.

Klima Nem alma özelliği nedir?

Klimanın nem alma modu açıldığında ortamın nemi tahliye edilerek uygun nem ortamı sağlanır. Nem alma modunda termometre yerine nem ölçer kullanılmalıdır. Özellikle nemli günlerde klimaların bu moda çalıştırılması cihazlardan en uygun şekilde yararlanmak için önemlidir.

Auto modu nedir?

Auto- Modu: Tüm ayarları fotoğraf makinesinin yaptığı bizim sadece deklanşöre bastığımız moddur. Biz burada Auto (Otomatik) modundan bahsedeceğiz. Fotoğrafçının üzerindeki tüm yükü alan en hızlı moddur.

Klima kumandasındaki damla işareti nedir?

Klima çalışma modları bazı klima kumandalarında simgelerle, bazı kumandalar üzerinde kelimelerle belirtilmiştir. ... Kelime olarak “Heat” kelimesi yer almaktadır. Nem alma moduna baktığımızda simgesi damla işareti, kelimesi ise “Dry” kelimesidir. Fan modunun simgesi pervane işareti, kelimesi ise ”Fan”dır.