Sabiha Gökçen'de otopark ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen'de otopark ücretleri ne kadar?
  2. Sabiha Gökçen otopark paralı mı?
  3. Sabiha Gökçen Ispark servisi nereden kalkıyor?
  4. Sabiha Gökçen arabayı nereye park edilir?
  5. Sabiha Gökçen otopark hangi kredi kartı?
  6. Havalimanı otoparkları ücretli mi?
  7. Ispark 24 saat açık mı?
  8. Sabiha Gökçen Dış Hatlar nerede?
  9. Sabiha Gökçen hangi banka vale?
  10. Istanbul Havalimanı'nda Garanti vale var mı?
  11. Iga otopark ücretli mi?
  12. Ispark saat kaça kadar?

Sabiha Gökçen'de otopark ücretleri ne kadar?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 1 saatlik otopark ücreti 15 TL. 4 günlük ücreti 140 TL, aylık abonman bedeli ise 342 TL. Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden yol üzerinde de yine özel otoparklar bulunuyor. Buraların fiyatları günlük 10 TL'den başlıyor ve 24 saat ücretsiz servisi var.

Sabiha Gökçen otopark paralı mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan otopark, misafirlerini karşılamak veya uğurlamak iseteyenler için 15 dakika ücretsiz hizmet veriyor. Yolcular için bekleme salonu bulunan otoparkta, İstanbulkart ve kredi kartı ile ödeme imkanı bulunuyor.

Sabiha Gökçen Ispark servisi nereden kalkıyor?

Sabiha Gökçen İspark servisleri nereden kalkıyor? Otoparkın içindeyseniz tam otoparkın ortasındaki yerden servisler kalkıyor. Zaten kalabalığı veya servisleri görüyor olursunuz. Servisler sizi İspark otoparkından Sabiha Gökçen otoparkına kadar götürüyor.

Sabiha Gökçen arabayı nereye park edilir?

İspark Sabiha Gökçen Otoparkı İspark Sabiha Gökçen Havalimanı Otopark 'ına ulaşım ise son derece kolay. Ancak dikkat edilmesi gereken tek şey TEM'den çıktıktan hemen sonra Kurtköy Pendik sapağından ayrılmak. Yol tabelaları sizi istediğiniz otoparka rahatça götürecek.

Sabiha Gökçen otopark hangi kredi kartı?

Sabiha Gökçen Havalimanı Vale Parking Seyahat dönüşünde ana terminal gelen katında yer alan Vale ödeme noktasında Garanti BBVA kredi kartı sahiplerinin otopark ücretine 40% indirim uygulanır. Aracınız ana terminal çıkışında Vale araç teslim noktasında teslim edilir.

Havalimanı otoparkları ücretli mi?

NOT: İstanbul Havalimanı Günlük Otopark Ücreti; 1 (bir) Günlük 69,00 TL'dir. 24 saat ten sonraki Otopark ücreti hesaplanırken günlük otopark ücretinin üzerine her saat için 2,90 TL ilave edilir.

Ispark 24 saat açık mı?

Başvurularının onaylanması halinde yol üstü otoparklarında günde 3 saat, açık ve katlı (Bariyerli) otoparklarımızda günde 8 saat ücretsiz yararlanabilirler.

Sabiha Gökçen Dış Hatlar nerede?

Sabiha Gökçen Geliş Bilgileri Gelen yolcu bölümü terminal binasının alt katında yer alır.

Sabiha Gökçen hangi banka vale?

Halkbank tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Paraf kart sahiplerine verilmekte olan vale hizmeti 31 Aralık 2017 tarihi itibari ile sona ermiştir!
  • UÇUŞTAN ÖNCE. ...
  • HAVALİMANINDA. ...
  • UÇUŞTAN SONRA.

Istanbul Havalimanı'nda Garanti vale var mı?

İstanbul Havalimanı olarak toplam 40.000 araç kapasiteli otoparklarımızda misafirlerimize uluslararası havalimanı​ standartlarının üstünde Otopark, Vale ve Araç Bakım hizmetleri verilmektedir.

Iga otopark ücretli mi?

Rekabetin artması ile İGA'nın işlettiği otopark kampanya yapmaya başladı. “İstanbul Airport” mobil uygulaması üzerinden yapılan otopark ödemelerine şirket yüzde 50 indirime ek yüzde 10 indirim uygulamaya başladı. Günlük 63 TL'nin üzerine yapılan yüzde 50 ve yüzde 10'luk indirimle ücret 28,35'e geliyor.

Ispark saat kaça kadar?

İspark Fatih Otopark Çalışma Saatleri Tablosu
Pazartesi08:00-18:00
Salı08:00-18:00
Çarşamba08:00-18:00
Perşembe08:00-18:00
3 satır daha