Mobilexpress Güvenli mı?

İçindekiler:

  1. Mobilexpress Güvenli mı?
  2. Gittigidiyor Mobilexpress hesabı nedir?
  3. YD sanal POS satış ne demek?
  4. Tek tıkla alışveriş nedir?
  5. Tek tıkla ödeme ne demek?
  6. Hızlı alışveriş profili nedir?

Mobilexpress Güvenli mı?

0 Güvenli Mobilexpress, PCI DSS Level 1 uyumlu altyapısı ve yapay zekaya dayalı sahtecilik önleme araçlarıyla hem firmanızı hem müşterilerinizi online tehditlere karşı korur.

Gittigidiyor Mobilexpress hesabı nedir?

Mobilexpress, kredi kartlarını PCI DSS Level 1 uyumlu güvenli sistemlerde saklayarak, üye işyerlerinin Tek Tıkla Ödeme, Tekrarlayan Ödeme ve Ödeme Geçidi hizmetlerinden yararlanmasını sağlayan bir ödeme altyapısıdır.

YD sanal POS satış ne demek?

Sanal POS, fiziksel POS cihazlarının bir alternatifi olarak, müşteri kredi kartına fiziksel olarak erişiminiz olmayan online, mobil, çağrı merkezi vb. kanallarda veya fiziksel POS bulundurmanızın zor olduğu saha satış, teslimat ekipleri vb. hizmet noktalarınızda, müşteri banka kartı veya kredi kartı bilgilerini güvenli ...

Tek tıkla alışveriş nedir?

Yüzbinlerce üründen dilediğini seç, sepetine ekle, güvenli ve hızlı şekilde alışverişini tamamla. Teslimat bilgilerini, ödeme bilgilerini gir, siparişini onayla. Telefonuna gönderdiğimiz SMS aktivasyon şifresini gir, bundan sonraki alışverişlerinde tek tıkla güvenli alışveriş yap.

Tek tıkla ödeme ne demek?

Tek Tıkla Ödeme Nedir? Tek tıkla ödeme, kredi kartı saklama hizmetinin en önemli avantajıdır. Kullanıcılar kişisel bilgilerini ve kredi kartı bilgilerini tek sefere mahsus olmak üzere iyzico ile paylaşır ve bunun PCI-DSS güvenlik sertifikalı çözüm sayesinde saklanmasını sağlarlar.

Hızlı alışveriş profili nedir?

Hızlı ödeme profili oluşturarak tek tıkla alışveriş yapabilirsiniz. Ödeme profili oluştururken girmeniz gereken aktivasyon kodu, cep telefonunuza gönderilir. Dolayısıyla kişisel bilgilerinize farklı siteler üzerinden ulaşılsa dahi, cep telefonunuzla yapacağınız doğrulama sayesinde güvende olursunuz.