Plazma pen nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Plazma pen nedir ne işe yarar?
  2. Plazma Pen işlemini kimler yapabilir?
  3. Plexr sonrası nelere dikkat edilmeli?
  4. Plazma Pen nerelerde kullanilir?
  5. Plazma Pen leke bırakır mı?
  6. Plazmapen sonrası ne kullanılır?
  7. Plazma Penden sonra banyo yapılır mı?
  8. Plazma Pen nasil calisir?
  9. Plazma Pen iğnesi ne kadar kullanılır?

Plazma pen nedir ne işe yarar?

Plazma enerjisinin kozmetik amaçlı kullanımını sağlayan plazma pen, bir cilt yenileme sistemidir. Plazma kalem, uygulama bölgesinde gaz halinde bulunan azot ve su buharını iyonize ederek plazma enerjisi ile cilt yüzeyinde noktalar halinde yanık benzeri hasar yaratır.

Plazma Pen işlemini kimler yapabilir?

Plazma Pen Hangi Sorunlar ve Kimler için Kullanılır? Plazma Pen, cilt tipinin nasıl olduğu fark etmeksizin şikâyetleri yeni başlamış, ameliyat olmayı tercih etmeyen ya da anestezi almasına engel bir durumu olan her yaş grubundaki bireye, dört mevsim boyunca uygulanabilir bir ameliyatsız estetik yöntemidir.

Plexr sonrası nelere dikkat edilmeli?

Plexr sonrası bakım'da dikkat edilmesi gereken en önemli şey bu hassas bölgenin korunmasıdır. Bunun için güneş korumalı sıvı fondöten kullanılabilir. Plexr sonrası bakım esnasında özellikle ilk 1-1.5 arası kabuk kendiliğinden düşene kadar bölge çok sıcak veya çok soğuğa yaklaştırılmamalı ve su ile temas edilmemelidir.

Plazma Pen nerelerde kullanilir?

Kullanım Alanları ; Cilt hücrelerinin çekilip sıkılaştırmasını sağlaması sebebiyle Plazma Pen, başta alt ve üst göz kapağındaki gevşeyen ve sarkan fazla derinin toplanıp sıkılaştırılmasında, ameliyatsız göz kapağı estetiği olarak kullanılır.

Plazma Pen leke bırakır mı?

Plazma Pen Uygulaması Sonrası Bölgede ödem (ilk birkaç gün), küçük leke ve kabuk oluşması beklenen bir durumdur.

Plazmapen sonrası ne kullanılır?

Plazma Pen Uygulaması Sonrası Ödemin çözülmesi için uzman tarafından verilen ödem çözücü solüsyon kullanılır. Üstü kapatılmaması ve kesinlikle koparılmaması gereken kabuklar bir hafta ila 10 gün içerisinde dökülerek alttaki epiteli açığa çıkarır.

Plazma Penden sonra banyo yapılır mı?

-3 Gün Banyo Yapılmamalı, -Sauna, Solaryum Havuz Gibi Yerlerden Belli Bir Süre Uzak Durulmalı, -Uygulama Yapılan Bölgede Kabuklanma Olursa, Oluşan Kabuklar Koparılmamalı, -Uygulama Yapılan Bölgenin Hijyenine Dikkat Edilmelidir.

Plazma Pen nasil calisir?

Plasma Pen ortamda gaz halinde bulunan azot ve su buharını yüksek enerjiyle plasma haline dönüştürerek (süblimasyon) iyon oluşturur ve bu cilt yüzeyini etkileyerek hızlı iyileşme sağlar. Çevre dokulara zarar vermez, sadece cihazın gördüğü milimetrik alana etki eder.

Plazma Pen iğnesi ne kadar kullanılır?

Seanslar Genelde ortalama 1 ile 3 seans kadardır. Akne izlerinde ise ortalama 3-8 seansa kadar çıkabilir.