Vodafone faturali hat cayma bedeli ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vodafone faturali hat cayma bedeli ne kadar?
  2. Vodafone hat kapatma ücreti var mı?
  3. Vodafone Net cayma hakkı kaç gün?
  4. Vodafone hat açma bedeli ne kadar?
  5. Vodafone hattım kaç günde kapanır?

Vodafone faturali hat cayma bedeli ne kadar?

Vodafone cayma bedeli için örnek verecek olursa normal paket fiyatı 100 TL olan bir paket size taahhütlü olarak 6* TL 12 yada 24 ay boyunca indirimli olarak verilmektedir. Eğer siz taahhüt süresi bitmeden çıkarsanız indirimli kullandığınız ay kadar size cayma bedeli tahsil edilir.

Vodafone hat kapatma ücreti var mı?

04.06.2021 tarihinden itibaren fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 35,55 TL'dir. Hattınız kapanmadığı sürece herhangi bir hat açma ücreti yansımayacaktır. Kurumsal aboneliklerde hat açma kapama ücreti, kapanan hat bazında yansıtılmaktadır.

Vodafone Net cayma hakkı kaç gün?

Cihazınızın tesliminden itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullandığınız takdirde dahil olduğunuz kampanyadan çıkarılacak olup kampanya öncesinde kullanmış olduğunuz tarifeye geçişiniz yapılacaktır. Cayma hakkının kullanılması halinde herhangi bir kampanya çıkış ceza bedeli yansıtılmayacaktır.

Vodafone hat açma bedeli ne kadar?

Hat açma kapama ücreti ne kadardır? 04.06.2021 tarihinden itibaren fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 35,55 TL'dir. Hattınız kapanmadığı sürece herhangi bir hat açma ücreti yansımayacaktır. Kurumsal aboneliklerde hat açma kapama ücreti, kapanan hat bazında yansıtılmaktadır.

Vodafone hattım kaç günde kapanır?

Turkcell, Avea ve Vodafone operatörlerine ait faturasız hatlar 180 gün içinde yükleme yapılmadığı taktirde kapanmaktadır.