Ticaret Odası aidatları ödemesi nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. Ticaret Odası aidatları ödemesi nereye ödenir?
  2. Ticaret Odası ödemesi nasıl yapılır?
  3. TOBB ödeme nasıl yapılır?
  4. Ticaret Odası aidatı ne zaman ödenir?
  5. Ticaret odası üyelik aidatı ne kadar?
  6. ATO ödemeleri ne zaman?
  7. Ticaret Odası aidat ertelendi mi?
  8. Istanbul Ticaret Odası aidatları ne zaman ödenir 2020?
  9. Ankara Ticaret Odası aidat ödeme hangi banka?
  10. Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları Aidatı ne zaman ödenir?
  11. Ticaret Odası aidatı nasıl hesaplanır?
  12. ATSO aidatları ne zaman ödenir?
  13. Oda aidatları hangi aylarda ödenir?

Ticaret Odası aidatları ödemesi nereye ödenir?

Ödemelerinizi, Odamız Merkez Binası ve Yenibosna ile Ümraniye Temsilcilikleri vezneleri veya Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası'nın tüm şubelerindeki tahsilat veznelerine yapabilirsiniz.

Ticaret Odası ödemesi nasıl yapılır?

Üye Aidat Borç Ödeme Servisi. Şahıs işletmeleri için T.C. kimlik numarasının kullanılması gerekmektedir. Kurumsal Tahsilat Sistemi Aşağıda yazılı bankaların tüm şubelerinden, Oda sicil numaranızı bildirmeniz üzerine,özel ekran aracılığıyla kurumsal tahsilat sistemi ile aidatlarınızı masrafsız ödeyebilirsiniz.

TOBB ödeme nasıl yapılır?

2018-19 Güz döneminden itibaren öğrenim ücretlerinde online ödeme sistemine geçilmiştir. Öğrencilerimiz ubs sistemimi üzerinden bilgilerine ulaşarak sanal pos vasıtasıyla ödeme yapabilmektedir. Ödeme adımlarını gösteren belgeye buradan ulaşabilirsiniz.

Ticaret Odası aidatı ne zaman ödenir?

5174 sayılı TOBB Kanunu gereğince Odalara üye olan firmalar üyeliklerinden dolayı her yıl Yıllık Aidat ve Munzam Aidat ödemek zorundadırlar. Söz konusu aidat tutarı yılın HAZİRAN ve EKİM aylarında iki eşit taksitte ödenir.

Ticaret odası üyelik aidatı ne kadar?

ÜYELİK ÜCRETLERİ
DerecelerSermaye AralıklarıYILLIK AİDAT TARİFESİ
1.Derece1.000.000,00 TL üstü1.280,-TL
2.Derece500.000,01 TL – 1.000.000,00 TL940,-TL
3.Derece250.000,.000,00 TL875,-TL
4.Derece100.000,.000,00 TL810,-TL
3 satır daha

ATO ödemeleri ne zaman?

Aidatlar yıl içinde Haziran ve Ekim ayı olmak üzere 2 (iki) eşit taksitte tahsil edilmektedir.

Ticaret Odası aidat ertelendi mi?

27.03.2020 / Ankara TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Birlik, firmaların mağduriyetlerinin önüne geçmek amacıyla bazı kararlar aldı. Bu kapsamda, üye firmaların oda ve borsalara haziran ayı sonuna kadar ödeyeceği yıllık üyelik ve munzam aidat hiçbir gecikme zammı ve faizi olmaksızın ekim ayına ertelendi.

Istanbul Ticaret Odası aidatları ne zaman ödenir 2020?

Bu sebeple, 2020 yılı Oda aidatlarının (yıllık ve munzam) 1. ve 2. taksitlerinin son ödemesi 02 Kasım 2020 günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Bu tarihe kadar ödenmeyen aidat ve munzam aidatlara 6183 sayılı kanun gereğince gecikme cezası uygulanmaktadır. Bilgilerinize saygıyla sunarız.

Ankara Ticaret Odası aidat ödeme hangi banka?

Güvenli ve Hızlı Aidat Ödeme için Tıklayınız.2- Oda banka hesap numaralarına havale ya da EFT yapabilirsiniz. Akbank, Türkiye İş Bankası ve TEB aracılığı ile yapılan havale işlemlerinden ücret alınmamaktadır. Açıklama satırına e-posta adresini yazınız. 3- ATO merkezine gelerek ödeme yapabilirsiniz.

Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları Aidatı ne zaman ödenir?

Yönetmeliğin 8'inci maddesine göre yıllık ve munzam aidat her yılın Haziran ve Ekim aylarında eşit iki taksitte ödenir.

Ticaret Odası aidatı nasıl hesaplanır?

Odalarca her yıl için; gerçek kişi tacir ve sanayicilerin gelir vergisine ilişkin beyannamelerinde gösterilen Ticari kazanç toplamı; tüzel kişi tacir ve sanayicilerin ise ödeyecekleri kurumlar vergisine ilişkin beyannamelerinde gösterilen ticari bilanço karı üzerinden binde beş oranında munzam aidat tahsil olunur.

ATSO aidatları ne zaman ödenir?

Yıllık ve munzam aidatların birinci taksitinin son ödeme tarihi: 30 Haziran 2021. Cari yıl yıllık ve munzam aidatların birinci taksitinin son ödeme tarihi 30 Haziran 2021'dir.

Oda aidatları hangi aylarda ödenir?

5174 sayılı TOBB Kanunu gereğince Odalara üye olan firmalar üyeliklerinden dolayı her yıl Yıllık Aidat ve Munzam Aidat ödemek zorundadırlar. Söz konusu aidat tutarı yılın HAZİRAN ve EKİM aylarında iki eşit taksitte ödenir.