Hababam Sınıfı Nuri Hoca Kimdir?

İçindekiler:

  1. Hababam Sınıfı Nuri Hoca Kimdir?
  2. Hababam Sınıfı Paşa Nuri ne öğretmeni?
  3. Hababam Sınıfı kimya hocası kim?
  4. Sıtkı Akçatepe Halit Akçatepenin neyi olur?
  5. Hababam Ahmet kim?
  6. Münir Özkul hangi Hababam Sınıfında oynamadı?
  7. Hababam Sınıfı Ahmet karakteri kim?
  8. Halit Akçatepe kimdir nerelidir?

Hababam Sınıfı Nuri Hoca Kimdir?

Sıtkı Akçatepe (1902, İstanbul - , İstanbul), Türk sinema oyuncusu. Hababam Sınıfı'nın Kurtuluş Savaşı'nda savaşmış hocası Paşa Nuri rolüyle bilinen oyuncu aynı zamanda Halit Akçatepe'nin babası ve Leman Akçatepe'nin eşidir.

Hababam Sınıfı Paşa Nuri ne öğretmeni?

hababam sınıfının fizik hocasıdır. istiklal savaşı gazisi olduğu için kendisini sürekli omuzlarda cetvellerle büyük taarruzu tekrardan yaşarken görürüz filmde. aynı zamanda gerçek hayatta halit akçatepe'nin babasıdır.

Hababam Sınıfı kimya hocası kim?

Hababam Sınıfı Güle Güle filminde Kimya Hocası Şevket karakterini Şevket Altuğ canlandırmıştır.

Sıtkı Akçatepe Halit Akçatepenin neyi olur?

Tiyatromuzun ve Türk sinemasının ünlü isimlerinden Sıtkı Akçatepe, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Hababam Sınıfı'nın Kurtuluş Savaşı'nda savaşmış hocası Paşa Nuri rolüyle bilinen oyuncu aynı zamanda sanatçı Halit Akçatepe''nin babası ve Leman Akçatepe'nin eşidir.

Hababam Ahmet kim?

Hababam Sınfı Ahmet karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Ali Sezerel'dir. Sezerel 23 Temmuz 1953 tarihinde İstanbul'da doğdu. ... Sonra Hababam Sınıfı Uyanıyor ile ünlendi. Daha sonra Aile Şerefi ve Gülen Gözler filmlerinde usta oyuncularla bir arada oynadı.

Münir Özkul hangi Hababam Sınıfında oynamadı?

Bu film; serinin altıncı filmi olmak üzere İnek Şaban, Güdük Necmi, Damat Ferit karakterlerini canlandıran Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Tarık Akan üçlüsünün olmadığı ikinci film olmasının yanı sıra, Kel Mahmut karakteriyle ünlenen Münir Özkul'un yer almadığı tek "Hababam Sınıfı" filmidir.

Hababam Sınıfı Ahmet karakteri kim?

Ahmet Sezerel gerçek adıyla Ahmet Ali Sezerel (d. 23 Temmuz 1953), Türk sinema oyuncusu, yönetmen, senarist ve yönetmen yardımcısıdır.

Halit Akçatepe kimdir nerelidir?

Akçatepe, 'de Üsküdar'da dünyaya geldi. İlkokulu Refik Halit Karay Mektebi'nde okudu. Babası Sıtkı Akçatepe'dir. Zamanın film yönetmenlerinden birinin, çocuk oyuncu araması ile birlikte babası tülüatçı Sıtkı Bey oğlu Halit'i oynatmıştır.