Kıbrısta hava ne zaman ısınır?

İçindekiler:

  1. Kıbrısta hava ne zaman ısınır?
  2. Kıbrıs'ın iklimi nasıl?
  3. Ekim ayında denize girilir mi?
  4. Kaşta ekim ayında denize girilir mi?
  5. Ekim sonu Bodrum'da denize girilir mi?

Kıbrısta hava ne zaman ısınır?

Yıl boyunca en sıcak ay genellikle Temmuz'dur. Gündüz saatlerinde (gölgede) 37.0-40 derece sıcaklık görülür. Yılın en soğuk ayı genellikle Ocak ayı olup gündüz saatleri hava sıcaklığı 9-12 derece arasındadır. Yağışlar genellikle Ekim – Mart ayları arasında görülür.

Kıbrıs'ın iklimi nasıl?

Aynı zamanda bir Akdeniz adasında yer almasından dolayı yaz mevsiminin sıcak ve kuru; kış mevsiminin ılık ve az yağışlı geçtiği Akdeniz İklimi görülür. Kuzey Kıbrıs'ın yıllık ortalama hava sıcaklığı 19.0 °C' dir.

Ekim ayında denize girilir mi?

karadeniz ve marmara bölgeleri için yılın denize girilebilecek son ayıdır. güneşli ve sakin bir havada, kimselerin olmadığı plajda senenin son deniz keyfini yaşamanın tadı başkadır. ekim ayının sonlarına doğru su iyice soğuyacağı için söz konusu ayın ilk günleri tercih edilmelidir.

Kaşta ekim ayında denize girilir mi?

Kaş'ın en güzel yanı insanı çıldırtan yaz sıcağında deva soğuk yer altı suları ile beslenen denizi. Ama Ekim ayında geliyorsanız daha sıcak bir deniz isteyebilirsiniz.

Ekim sonu Bodrum'da denize girilir mi?

Merhaba;Ben ve Ailem İzmir'de yaşıyoruz.Ayrıca ben işim gereği geçmişte Bodrum da 2 yıl yaşadım.Ekim in ilk yarısını tercih ederseniz denize rahatlıkla girersiniz.Ekim de Bodrum soğuk olmaz aksine en güzel zamanıdır.Başka deyişle Antalya'dan farklı bir iklim ile karşılaşmazsınız.Tabii bu söylediklerim öncesi hava ...