Muhafız neyi anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Muhafız neyi anlatıyor?
  2. Hakan Muhafız beğenildi mi?
  3. Muhafız son ölümsüz kim?
  4. Hakan Muhafız 4 sezon nerede çekildi?
  5. Hakan Muhafız kurgu mu?
  6. Hakan Muhafız toplam kaç sezon olacak?
  7. Hakan muhafiz ne zaman bitti?
  8. Muhafız dizisi nerede çekildi?
  9. Hakan muhafız nerede çekiliyor?
  10. Hakan Muhafız nereden uyarlama?

Muhafız neyi anlatıyor?

Genç bir adam olan Hakan'ın İstanbul'da sıradan yaşantısı vardır. Fakat ona verilen görev Hakan'ı 15 milyonluk şehirde yaşayan herkesten daha farklı bir konuma getirir. Şehir tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altındadır. Hakan hiç hazır olmasa da ölümsüzleri durdurup şehri kurtarmak zorundadır.

Hakan Muhafız beğenildi mi?

Ülkemizde de son yıllarda hızlı bir yükselişte olan Netflix'in yerlideki ilk orijinal yapımı Hakan: Muhafız, “izlemek için izleyenler” ve yüksek beklentiye sahip kişiler tarafından ne yazık ki beğenilmedi.

Muhafız son ölümsüz kim?

Muhafız geçmişe seyahatlerinde tüm problemleri çözdüğünü düşünüyor ve 4. sezonun final bölümünde uyandığında kendisini geçmiş hayatında buluyor. Ama tamamen aynı değil bu geçmiş. Sevdikleri yine yok ve bir dergi kapağında da öldürdüğünü düşündüğü Ölümsüz Faysal'ı (Okan Yalabık) görüyor.

Hakan Muhafız 4 sezon nerede çekildi?

Hakan Muhafız dizisi İstanbul'da genel çekimleri gerçekleşmektedir. İstanbul'un tarihi mekanlarının yanı sıra geniş stüdyolarda çekimleri yapılmıştır.

Hakan Muhafız kurgu mu?

Hakan: Muhafız (özgün adı: The Protector), Netflix yapımı dramatik, fantastik, aksiyon ve bilimkurgu türündeki süper kahraman İnternet dizisidir.

Hakan Muhafız toplam kaç sezon olacak?

Hakan: Muhafız
ÜlkeTürkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı4
Bölüm sayısı32
30 satır daha

Hakan muhafiz ne zaman bitti?

9 Temmuz 2020 Hakan: Muhafız/Bitiş Tarihi 14 Aralık 2018'de 10 bölümden oluşan birinci sezon, 'da 8 bölümden oluşan ikinci sezon, 'de 7 bölümden oluşan üçüncü sezon ve 9 Temmuz 2020'de dördüncü ve final sezonu Netflix üzerinden yayınlandı.

Muhafız dizisi nerede çekildi?

Hakan: Muhafız Dizisi Nerede Çekiliyor? İstanbul'un koruyucusu olarak karşımıza çıkan Hakan'ın macerası, İstanbul'un pek çok semtinde çekiliyor. Tarihi Yarımada'dan Şişli'deki plazalara, Beyoğlu'ndan Büyükada'ya kadar hem eski hem de yeni yapılaşmaların yer aldığı bölgeleri görüyoruz.

Hakan muhafız nerede çekiliyor?

Muhafız'da Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği Hakan'ın macerasının bir bölümü Kapalıçarşı'da diğer bölümleri dizinin ana konularından olan Ayasofya Cami ve Müzesi'nin bulunduğu Fatih'te çekiliyor.

Hakan Muhafız nereden uyarlama?

Netflix'in ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyan yapım baş rollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü'nün oynadığı dizi N. İpek Gökdel'in Kara Kalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitabından esinlenerek senaryolaştırılmıştır.