Emeklilik kredisi nedir?

İçindekiler:

  1. Emeklilik kredisi nedir?
  2. Kredi kullanarak kimler emekli olabilir?
  3. Krediyle emeklilik kimleri kapsıyor?
  4. Kredi ile nasıl emekli olunur?
  5. Ziraat Bankası emeklilere 60 ay vadeli kredi veriyor mu?
  6. PTT Bank faizsiz kredi veriyor mu?
  7. PTT faizsiz para veriyor mu?

Emeklilik kredisi nedir?

5510 sayılı Kanun 4/a - 4/b kapsamında bulunan, emeklilik/yaşlılık aylığına hak kazanmış ancak, birikmiş prim borçları nedeniyle yaşlılık aylığı/emeklilik maaşı bağlanamayan kişilerin, prim borçlarını ödeyerek emekliliğe hak kazanabilmeleri için SGK Emeklilik Kredisi hizmete sunulmuştur. ...

Kredi kullanarak kimler emekli olabilir?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), ödeme güçlüğü çeken sigortalıları için banka kredisi ile emekli olma imkanı sunuyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında yapılan anlaşma ile emekli olmak isteyenlere kredi imkanı sunulacak. Kredi taksitleri, bağlanacak emekli aylıklarından kesilerek ödenecek.

Krediyle emeklilik kimleri kapsıyor?

Kimler Kredi İle Emekli Olabilir?
  • Başvuruda bulunacak olan vatandaşımız öncelikli olarak yaş ve yıl şartını tamamlamış olması gerekmektedir.
  • Emeklilik yaş ve yılını tamamlamış ama eksik pirimi ile askerlik yada doğumdan dolayı eksik ödemelerini kapatacak olanlar.
Daha fazla öğe...

Kredi ile nasıl emekli olunur?

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank arasında emekli olabilecek sigortalılara yönelik 'kredi işbirliği protokolü' imzalandı. Buna göre emeklilik kredisi çekerek prim borcunuzu ödeyip, emekli olabilirsiniz. Ödemeleriniz ise emekli maaşınızdan kesiliyor.

Ziraat Bankası emeklilere 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

ZİRAAT BANKASI EMEKLİYE TÜKETİCİ KREDİSİ Ziraat Bankası, emeklilere özel kredi kampanyası dahilinde %0,98 faiz oranıyla 60 aya kadar vadelendirilebilen kredi desteği sunuyor. Emeklilere özel bu ihtiyaç kredisinde 20 bin TL kredi kullanımında 60 aylık vadede aylık 466 TL taksit tutarı düşüyor.

PTT Bank faizsiz kredi veriyor mu?

Gerekli başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlar PTT bank üzerinden 75 bin TL'ye kadar faizsiz kredi çekme imkânına sahip oluyor.

PTT faizsiz para veriyor mu?

Faizsiz kredi imkânı sağlayan PTT' den bir müjdeli haber daha geldi. Belirlenen şartları sağlayan kişiler, ihtiyaç kredisi kapsamında herhangi bir faiz ile karşılaşmadan kredi alabilecek. Üstelik, faizsiz kredi kampanyasının limiti de 150.000 TL olarak açıklandı.