Kandil gecesi cinsel ilişkiye girilir mi?

İçindekiler:

  1. Kandil gecesi cinsel ilişkiye girilir mi?
  2. Kadir Gecesi günü cinsel ilişkiye girilir mi?
  3. Kurban bayraminda cinsel iliski günah mi?
  4. Cuma gecesi cinsel iliskiye girmek gunah mi?
  5. Bayramda günü eşler ilişkiye girebilir mi?
  6. Ağızdan ilişki haram mı helal mi?

Kandil gecesi cinsel ilişkiye girilir mi?

sorusuna verdiği yanıt; "Kandillerde evlenmenin, gerdeğe girmenin, eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok.

Kadir Gecesi günü cinsel ilişkiye girilir mi?

İşte "Kadir gecesi cinsel ilişkiye girilir mi" sorusuna Diyanet'ten gelen cevap; "Oruç, imsak (fecr-i sâdık) vaktinden güneşin batımına kadarki süre içinde yeme, içme ve cinsel ilişkiden, ibadet niyetiyle uzak durmaktır. ... Ramazan geceleri için yeme, içme ve cinsel ilişki yasağı söz konusu değildir.

Kurban bayraminda cinsel iliski günah mi?

Diyanet İşleri'nin açıklamasına göre Bayramda eşlerin cinsel ilişkiye girmelerinde bir engel yoktur.

Cuma gecesi cinsel iliskiye girmek gunah mi?

Seksin kuvvetli bir sünnet olduğunu belirten Cübbeli hoca, sadece cuma günü değil, Kadir gecesinde bile yapılabileceğini söyledi. Cübbeli Ahmet Hoca, "Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa Kadir gecesinde bile sevaptır.

Bayramda günü eşler ilişkiye girebilir mi?

Diyanet İşleri'nin açıklamasına göre Bayramda eşlerin cinsel ilişkiye girmelerinde bir engel yoktur. Oruç, imsak (fecr-i sadık) vaktinden güneşin batımına kadarki süre içinde yeme, içme ve cinsel ilişkiden, ibadet niyetiyle uzak durmaktır. ... Ramazan geceleri için yeme, içme ve cinsel ilişki yasağı söz konusu değildir.

Ağızdan ilişki haram mı helal mi?

b) Ağzı cinsel organa dönüştüren ve ağza boşalmayı içine alan oral ilişki ise -Allah bilir- haramdır. Kur'ân ve Sünnet arka organdan (anüs) ilişkiyi haram kılar. ... Cinsel içerikli çirkinlik olan fahşâ ve pislik olan habîse ise Kur'ân'la haram kılınmıştır.