Ilk defa uçağa binenler ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Ilk defa uçağa binenler ne yapmalı?
  2. Uçağa nasıl binilir?
  3. Ucakta Bagajina neler yasak?
  4. Uçağa parfüm alınır mı?
  5. Kabin Bagajina yiyecek konur mu?
  6. Uçağa Valiz alınıyor mu?

Ilk defa uçağa binenler ne yapmalı?

İlk Kez Uçağa Bineceklerin İzlemesi Gereken 5 Temel Adım
  1. 1 – Bilet Alma İşlemi Sırasında Her Şeyi Adım Adım Yapın. ...
  2. 2 – Kabin Bagajı ve Yolcu Bagajı Ayrımını İyi Yapın. ...
  3. 3 – Uçuş Öncesi Havalimanında Olma Saatinize Dikkat Edin. ...
  4. 4 – Havalimanında ya da Online Olarak Check-in İşleminizi Gerçekleştirin.
Daha fazla öğe...

Uçağa nasıl binilir?

En az 30 dakika öncesinde biniş kapısında bulunmak gerekmektedir. - Havalimanı personeli taşıma talimatlarına uygun olunduğuna emin olmak için bagaj kontrolü yapmaktadır. - Uçağa binerken biniş kartı ve kimlik hazır bulundurulmalıdır. - Personel kimlik ve biniş kartı kontrol ettikten sonra uçağa binilebilir.

Ucakta Bagajina neler yasak?

Boya, çakmak gazı ve tiner gibi yanıcı maddeler. Kibrit ve kolayca tutuşan maddeler, kendiliğinden tutuşabilen maddeler, suyla temas ettiğinde tutuşabilen maddeler gibi yanıcı katılar. Oksitleyici maddeler (ağartıcı tozu ve peroksit gibi) Zehirli (toksit) ve bulaşıcı maddeler.

Uçağa parfüm alınır mı?

100 ml'den daha küçük boyutlarda olan deodorant ve parfümleri kabin bagajınızda taşıyabilirsiniz. Diğer yolcuların konforu açısından deodorant ve parfümlerinizi koku sızdırmayacak şekilde taşımanızı öneririz.

Kabin Bagajina yiyecek konur mu?

6. Yiyecek ve içecekler dışarı El bagajında taşımamanız gereken diğer bir şey ise yiyecek ve içecekler. Özellikle taze meyve ve sebze ile peynir gibi gıdaları bagajınıza alarak güvenlik kontrolünde sorun yaşayabilirsiniz.

Uçağa Valiz alınıyor mu?

Uçak yolculuğunuz sırasında yanınıza iki tür bagaj alabilirsiniz. Normalde yolcu bagajı olarak adlandırılan ve genellikle 15-20 kg'ya kadar ücretsiz olarak uçak altında sizin adınıza taşınan bu bagajı, görevlilere check-in sırasında teslim ederek uçuş sonrasında alabilirsiniz.