Ürün Takip Sistemi kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ürün Takip Sistemi kayıt nasıl yapılır?
  2. ÜTS firma kaydı nasıl yapılır?
  3. Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunu nasıl anlarız?
  4. ÜTS sorgulama nasıl yapılır?
  5. ÜTS verme bildirimi nasil yapilir?
  6. Sağlık Bakanlığı onaylı maske nasıl anlaşılır?
  7. Titubb ürün kaydı nasıl yapılır?
  8. ÜTS bildirimi zorunlu mu?
  9. Maskenin sağlıklı olduğunu nasıl anlarız?
  10. Çkys ye nasıl girilir?

Ürün Takip Sistemi kayıt nasıl yapılır?

Ürün Takip Sistemi ile ilgili başvuru, giriş ve diğer işlemler için https://utsuygulama.saglik.gov.tr/UTS/ adresi kullanılacaktır. ÜTS'ye başvurular, E-imza ile gerçekleştirilebilecek. https://utsuygulama.saglik.gov.tr/UTS/ adresinde «E-imza» butonu tıklanır.

ÜTS firma kaydı nasıl yapılır?

o ÜTS BAŞVURU uygulamasına e-imza, e-Devlet şifresi veya mobil imza ile giriş yapılır. Sistem'e yapılan girişin ardından Firma Başvurularım Ekranı görüntülenir. o Sağ üst köşede yer alan Kozmetik Firması Ekle düğmesine tıklanır. Kozmetik Firma Başvurusu Ekle penceresi görüntülenir.

Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunu nasıl anlarız?

Sağlık Bakanlığından alınan bilgiye göre, bitkisel ürün amblemi, Sağlık Bakanlığı ile TİTCK logolarının birleşiminden oluşuyor. Bu amblemi taşıyan ürünlerin, TİTCK tarafından etkinlik, güvenlik ve kalite verileri açısından incelenip onaylandığı anlaşılacak.

ÜTS sorgulama nasıl yapılır?

ÜTS'de kayıtlı ürün, firma bilgisi sorgulama yapabilirsiniz. saniye içinde E-Devlet üzerinden giriş yapmak üzere E-Devlet Kapısına yönlendirileceksiniz. Başarıyla giriş yapmanız durumunda Ürün Takip Sistemi otomatik olarak yüklenecektir.

ÜTS verme bildirimi nasil yapilir?

Ürün Hareketleri menüsü altındaki 'TÜKETİCİYE VERME/KULLANIM/DİĞER BİLDİRİMLER' butonu tıklanır. Açılan ekranda 'Ürün Numarası (Barkod) ve Lot Numarası' bilgileri girilip 'SORGULA' butonu tıklanır, Listelenen ürün seçilir ve sağ üst kısımdaki 'TÜKETİCİYE VERME BİLDİR' butonu tıklanır.

Sağlık Bakanlığı onaylı maske nasıl anlaşılır?

Kamera ile tara seçeneğine tıklayıp satın aldığınız maskenin kutusu üzerinde bulunan barkodu okutun. Bu işlemi yaptığınız anda ekranınıza söz konusu maskenin kayıtlı bir ürün olup olmadığı, içeriği, menşei, üreticisi gibi tüm bilgiler geliyor.

Titubb ürün kaydı nasıl yapılır?

Bilindiği üzere TİTUBB firma kayıt işlemleri için, TİTUBB sistemine online veri girişi yapılmasının ardından www.huap.org.tr/ubb web adresindeki Sağlık Bakanlığı duyuruları doğrultusunda hazırlanan firma kayıt başvuru dosyasının Sağlık Bakanlığına gönderilmesi gerekmektedir.

ÜTS bildirimi zorunlu mu?

“2019/ÜTSG-02 Sayılı Ürün Takip Sistemi Tekil Takip Süreçleri Hakkında Duyuru” ile diğer tüm ürün gruplarında da 01.03.2019 tarihi itibariyle tekil takip işlemlerine başlanacağı ve 31.10.2019 tarihinde zorunlu hale geleceği ifade edilmiştir.

Maskenin sağlıklı olduğunu nasıl anlarız?

Maskenin yan kenarlarının da üst ve alt kenarları gibi düzgün bir şekilde kapatılıp kapatılmadığını kontrol edin. Maskenin su geçirmezliğini içine su doldurarak kontrol edin. Kaliteli maske su geçirmez. Maskeyi makasla kesip içerisinde orta tabaka olup olmadığını kontrol edin.

Çkys ye nasıl girilir?

https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/ sayfasına gidin.
  1. Açılan ekranda sisteme giriş yapmanız için 3 seçenek yer almaktadır.
  2. Eski nüfus cüzdanı veya yeni kimlik kartı bilgilerinizle giriş yapın.
  3. Bilgilerinizi doğru girdiyseniz "Kadrosunun Olduğu Yerde Çalışıyor" ibaresi ile karşılaşacaksınız.
Daha fazla öğe...